Produsele Weleda pot fi cumparate incepand de azi si de pe Charitygift.ro. Weleda se alatura in acest fel cauzelor nobile sustinute de Asociatia Charity Gift.

Propriile culturi de plante medicinale constituie inima Weleda. Pe cele 20 hectare sunt cultivate mai mult de 200 de specii diferite de plante, despre care am putea spune ca de pe camp ajung direct in cutie. Plantele medicinale din gradinile proprii sunt cultivate dupa principiile agriculturii biodinamice. Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei.

Produsele Weleda sunt dezvoltate impreuna cu medici si farmacisti si sunt certificate de cele mai importante institutii europene si internationale pentru produse si culturi organice si biodinamice: BDIH, NaTrue si Demeter.

Despre CharityGift.ro

Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor, care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri