12:11, 30 Noiembrie 2010 publicat în Noutati

Produsele Weleda pot fi cumparate incepand de azi si de pe Charitygift.ro. Weleda se alatura in acest fel cauzelor nobile sustinute de Asociatia Charity Gift.

Produsele Weleda pot fi cumparate incepand de azi si de pe Charitygift.ro. Weleda se alatura in acest fel cauzelor nobile sustinute de Asociatia Charity Gift.

Aici puteti gasi toate produsele Weleda disponibile in Romania: gama Weleda Baby – numarul unu in lume in ceea ce priveste ingrijirea cu adevarat naturala pentru bebelusi si copii; gamele Oral Care, Body Care si Anti-Cellulite. La fiecare produs cumparat, 26% din valoarea cumparaturilor va merge catre Asociatia Sfantul Stelian, ale carei principale programe sunt: Centrul Educational, Centrul Familial de la Greaca, Centrul Medical, Cantina Sociala, Centrul de zi pentru Varstnici si Centrul pentru Familii Dezavantajate.

Tinand cont de principiile antroposofice si implicit etice, care ghideaza Weleda in toate activitatile sale inca din 1921, ne bucuram ca putem veni in sprijinul celor mai putin norocosi, prin intermediul acestui proiect extraordinar al charitygift.ro. Speram astfel ca vor fi achizitionate cat mai multe produse Weleda, deoarece, pe langa beneficiile reale ale produselor, cumparatorii trebuie sa stie ca 26% din suma cheltuita de ei pentru produsele Weleda, de fiecare data, va merge catre cei care au cu adevarat nevoie de sprijin”, a declarat Ana-Maria Murariu, Marketing Manager Weleda Romania.

Citeste si:
Tushar Advani, tânărul indian care ajută elevii români să...
Tushar Advani, tânărul indian...

Despre Weleda „In armonie cu omul si natura“

Weleda a intrat pe piata din Romania in luna iunie a acestui an si este singura companie producatoare de remedii si cosmetice naturale, organice si biodinamice de pe piata locala.

Citeste si:
Activități pentru a sărbători femeile din viața ta în această lună
Activități pentru a sărbători...

Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921 la Schwäbisch Gmünd in Germania, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator de produse pentru ingrijirea holistica a corpului si de medicamente pentru terapii antroposofice si homeopate. Sarcina companiei o reprezinta pastrarea, intarirea si redobandirea sanatatii omului.

Sortimentele Weleda cuprind peste 90 de produse cosmetice cu adevarat naturale pentru ingrijirea corpului. Pe langa acestea, Weleda mai produce 2.400 de medicamente naturale.

Weleda aplica cele mai inalte standarde de calitate la nivelul intregului lant de productie, incepand cu materiile prime. Acestea primesc o atentie deosebita, cerintele de calitate in privinta materiilor prime utilizate in productia de cosmetice fiind la fel de ridicate precum cele utilizate in productia medicamentelor. Astfel, produsele Weleda contin doar ingrediente naturale pure, atent selectate, toate materiile prime vegetale provenind din culturi biodinamice, biologic controlate sau din recoltare certificata din flora spontana.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri