Ferrero Rocher, produsul emblematic cunoscut pentru gustul său inconfundabil și distinsul ambalaj auriu își va face simțită prezența și anul acesta la Târgul de Crăciun din Sibiu, unde așteptă vizitatorii cu brațele deschise și cu multe experiențe inedite.

Comunicat de presă

Târgul de Crăciun din Sibiu întâmpină oaspeții într-o atmosferă de basm unde, alături de cei dragi, vor putea crea clipe de neuitat în spațiile special amenajate de Ferrero Rocher: tunelul de lumini feerice, un panou foto cu realitate augmentată și instalații remarcabile pentru a crea amintiri memorabile și Instagramabile. De asemenea, la pop-up store-ul Ferrero Rocher, vizitatorii vor găsi nu doar produse din portofoliul clasic, ci și surprize exclusive, pregătite special pentru această ocazie.

În acest context de poveste, Ferrero Rocher completează experiența sărbătorilor cu o platformă de urări digitale, dedicată celor care doresc să trimită gânduri frumoase celor dragi, disponibilă pe www.ferrerorocher.com. Utilizatorii o pot accesa pentru a crea și trimite urări personalizate, adăugând un strop de strălucire sărbătorilor. Cu opțiuni variate de design, această platformă oferă o modalitate simplă și captivantă de a împărtăși bucuria Crăciunului cu cei dragi, indiferent de distanță.

Compania Ferrero își exprimă entuziasmul pentru participarea la acest eveniment de tradiție: "Și în acest an, la Târgul de Crăciun din Sibiu, ne dorim să oferim experiențe inedite, pline de zâmbete și amintiri dragi care să rămână întipărite în mintea și inimile tuturor celor care vor vizita punctele noastre de interacțiune. Crăciunul este despre a fi împreună și, în acest spirit al bucuriei de a oferi, aducem și noi un strop de bucurie în sufletele participanților."

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment iubit de români, care a debutat ca un proiect de cultură în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană. De-a lungul timpului, evenimentul s-a bucurat de apreciere națională și internațională.

În acest an, cea de-a XVI-a ediție va avea loc în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în Piața Mare din Sibiu.

Foto fr si main: Nataly Zavyalova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri