Pe măsură ce lumea se adaptează la un nou mod de lucru, unde biroul și întâlnirile online se îmbină perfect, un lucru rămâne constant: nevoia de a arăta cel mai bine fără a sacrifica timpul sau stilul. De aceea a fost concepută soluția perfectă pentru garderoba ta.

Imaginează-ți acele dimineți super matinale când întârzii pentru o întâlnire importantă, undeva în oraș, sau momentul acela când realizezi că în 10 minute o să înceapă conferința online programată. Am fost cu toții acolo și, de aceea, am creat o soluție fashion care funcționează la fel de bine ca și tine și munca pe care o depui la birou.

Pentru că este timpul să oferi un upgrade outfit-ului de birou fără niciun efort din partea ta. Te invităm în magazinele TOMMY HILFIGER unde, în perioada 27 – 29 octombrie, dacă achiziționezi o cămașă și/sau o pereche de pantaloni office, primești cadou o umbrelă cool.

De ce o umbrelă, te întrebi, așa e? Gândește-te la următoarea situație: te îndrepți spre birou, și porți cea mai bună ținută, gata să impresionezi în acea întâlnire critică. Și apoi, începe brusc ploaia, amenințând să îți strice look-ul impecabil. Dar acest lucru nu are cum să se întâmple atât timp cât ai cu tine eleganta umbrelă TOMMY HILFIGER, primită cadou. Este accesoriul stylish, care te protejează de vremea rea, astfel încât outfit-ul rămâne intact, indiferent de condițiile meteo.

Este vorba despre a oferi un refresh întregii experiențe atunci când alegi ce să porți la birou. Cămașa perfectă și pantalonii office sunt produsele cheie pe baza cărora îți creezi look-ul. Totul la dungă, elegante și versatile, sunt item-uri cu ajutorul cărora faci tranziția cu ușurință între a fi fizic la birou și întâlnirile online.

Este timpul să fii o prezență puternică în orice sală de întâlniri intri, să impresionezi în întâlnirile virtuale și să depășești fără niciun efort granițele dintre birou și acasă. Fii gata să cucerești fiecare zi a săptămânii, prin stil și funcționalitate.

Actualizează-ți garderoba pentru birou începând de astăzi, cu piesele atemporale TOMMY HILFIGER și poartă cu plăcere și folos umbrela pe care o primești gratuit – pentru că job-ul în sistem hibrid înseamnă să îmbrățișezi schimbarea cu stil.

Oferta este disponibilă în toate magazinele TOMMY HILFIGER din România, din București Mall-Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova, în perioada 27 – 29 Octombrie, în limita stocului disponibil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri