Într-un tumult al vieții de zi cu zi, uităm să avem grijă de noi. Uităm de faptul că o rutină de selfcare ne poate motiva și susține starea de bine generală, oferindu-ne în același timp o încredere de sine mai ridicată. Cu acest tip de situație în minte, Victoria's Secret a elaborat o nouă gamă menită să deservească identității feminine unice pe care o deținem fiecare dintre noi.

Comunicat de presă

Bare Rose are la bază o serie de produse ce caută să redefinească viața de zi cu zi. Astfel, în centrul atenției se regăsește Bare Rose Eau De Parfum. Un parfum care împrumută amestecul de miresme superb al gamei Bare și îl îmbină impecabil cu notele de mosc - totul pentru a oferi prezenței tale o alură unică. Mai mult de atât, texturile accentelor se combină într-o manieră ce ilustrează prospețime, alături de un rafinament superb. Prezența esenței de Rosa Centifolia, alături de Dreamwood și Firmenich, contribuie în a oferi o experiență senzorială captivantă, catifelată și vibrantă.

„Ne-am dorit ca această gamă să devină o extensie a purtătorului, oferind o senzație unică, precum cea pe care o ai atunci când atingi petalele unui trandafir. Aceasta este adevărata frumusețe.” — Parfumier principal, Frank Voelkl.

Cea mai bună parte a colecției Bare Rose este că explozia florală și delicată nu se rezumă doar la un parfum, ci cuprinde și un rollerball, un spray mist, o loțiune și un scrub pentru corp.

Astfel, îți poți schimba standardele rutinei tale de selfcare, oferindu-ți tratamentul delicat pe care îl meriți, precum atenția sporită ce o oferim fiecărei flori pe care o primim în dar.

Colecția Bare Rose este disponibilă în magazinele Victoria's Secret din țară și online pe victoriassecret.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri