Aceste trei luni de toamnă sunt ca un laborator de stil în plină efervescență. Confort, încredere și o apariție effortless. Trei caracteristici care ar trebui să-ți definească fiecare look. Footshop.ro, destinația pentru pasionații de sneakers și fashion, îți dezvăluie o colecție exclusivă de articole pregătite pentru toamnă ce îți vor eleva stilul în acest sezon.

Comunicat de presă

Sneaker Sensation: Toamna este momentul perfect pentru a-ți îmbunătăți colecția de sneakers. Footshop.ro oferă o gamă atent selecționată a celor mai fresh perechi de încălțăminte de la branduri renumite, asigurându-te că rămâi atât confortabil, cât și stylish.

Un item preferat sunt sneakerșii Rick Owens Denim Shoes. Modelul superb și alternanța culorilor neutre îi face ideali atât pentru outfit-uri day to day, cât și pentru evenimente mai deosebite, unde cauți să adaugi ținutelor tale note de eleganță în mod subtil.

Un alt model de sneakerși care ne-a cucerit este Asics GT-2160. Acesta are la bază un material ușor care vine într-o diversitate de culori, iar fibra sintetică oferă o durabilitate a pantofului mai lungă. Talpa interioară are la bază tehnologia OrthoLite alături de un gel de amortizare care oferă confort și reduce impactul călcâiului (protejându-l de eventuale leziuni). Inspirați de ideea de Dad Sneakers, sneakerșii Asics GT-2160 sunt perfecți pentru serile alături de prieteni, unde muzica și starea de bine generală acaparează atmosfera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Alternativ acestui model poți opta pentru o pereche de adidas Samba, o siluetă iubită de toată lumea. Stilul original și detaliile fine pot fi îmbinate cu orice articol vestimentar, iar rezultatul va fi mereu unul de succes.

Comfy Streetwear: Abordează toamna cu un vibe streetwear care îmbină confortul cu moda în mod impecabil. De la hanorace și bluze oversized până la pantaloni sport eleganți, Footshop.ro are tot ce îți trebuie pentru un look urban de neuitat.

Suntem complet cuceriți de piesele Rick Owens. Pantalonii de trening Pusher Pants par special croiți pentru zilele pline de spontaneitate. Indiferent de planurile deja făcute, optează să-i asortezi cu un blank tee și o pereche de sneakerși la fel de confortabili și poți să fii sigur că vei atrage orice privire.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Cool Accessories: Accesoriile trendy sunt cele care oferă complexitate și complementaritate unei ținute. Descoperă o gamă variată de accesorii și piese statement care vor adăuga nota finală perfectă ținutelor tale de toamnă.

De exemplu, eșarfa Daily Paper Riyo Scarf exprimă atemporalitate și extravaganță la cote maxime. Aspectul oversized și compoziția calitativă sunt doar 2 dintre motivele pentru care o astfel de eșarfă va transforma complet orice look.

Season Essentials: Nu uita să îți reînnoiești garderoba cu elemente de bază pentru toamnă, cum ar fi jachetele versatile și piesele potrivite pentru stratificare. Footshop.ro oferă o multitudine de opțiuni pentru a te menține stylish pe măsură ce temperaturile scad.

Printre favoritele noastre la acest capitol se numără item-urile Stussy. Brandul american își menține natural popularitatea prin croielile și fit-urile simple, care pur și simplu sunt perfecte pentru orice ocazie. Printre piesele noastre favorite se numără jacheta Stussy Sherpa Reversible Jacket - talia loose, gulerul călduros, buzunarele cu fermoar și broderia cu logo, sunt doar câteva dintre detaliile care ne-au convins că e esențială în orice garderobă. Mai mult de atât, aceasta este valabilă în 2 culori diferite, astfel încât poți opta pentru varianta care crezi că te reprezintă mai bine.

Acestea sunt doar câteva dintre noile item-uri must-have ale sezonului. Dacă îți dorești să descoperi alte piese care pot aduce note în plus de stil look-urilor tale, vizitează footshop.ro sau magazinul Footshop de pe Str. Ion Câmpineanu nr. 10, București.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri