Bloom Clinique, conceptul unde medicina clasică se întâlnește cu tehnologia modernă, anunță în premieră în România disponibilitatea laserului de ultimă generație DuoGlide Deka. Laserul care a castigat premiul Aesthetic Medicine Awards 2023- pentru CEL MAI BUN LASER, cel mai performant dispozitiv care foloseste lumina si energie, DuoGlide Deka reprezintă sinergia unică și revoluționară dintre lungimea de undă ablativă și non ablativă pentru sanatatea si estetica zonei intime a femeilor.

La Bloom Clinique, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, oferim pacienților noștri tratamente și intervenții de sănătate și estetică, dar și terapii inovatoare pentru intimitatea femeilor. În această toamnă suntem bucuroși să aducem în premieră pe piața din România, laserul DuoGlide Deka a cărui tehnologie de noua generatie, poate fi folosita atât în ginecologie, cât și în dermatologie.

Cu ajutorul acestui aparat super performant putem trata în premieră cu doua lungimi de unda, afecțiuni precum: sindromul genitourinar de menopauză, simptome de hioestrogenism postpartum, laxitatea vulvo – vaginală și putem efectua intervenții de chirurgie genitală funcțională și de estetică și colposcopie. Toate tratamentele și intervențiile realizate cu ajutorul acestui tip de laser sunt minim invazive, presupun un usor disconfort, sunt bine tolerate de paciente, durează mai puțin de o oră și nu necesita recuperare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Echipa Bloom Clinique compusă din medici ginecologi, nutriționiști, dermatologi, specialiști în recuperare medicală și chirurgi plasticieni, este dedicată sănătății femeilor în toate etapele vieții lor, cu precadere in perioada de perimenopauza si menopauza- dezvoltand un program dedicat acestei perioade #niciopauzalamenopauza si le stau la dispoziție pentru a le explica și înțelege nevoile și pentru a elabora planuri de îngrijire personalizate.”, a declarat Ramona Dimache, co-founder la Bloom Clinique.

Datorită gamei largi de sisteme de micro-scanare, laserul are o versalitate de neegalat și poate fi folosit în tratarea unei game largi de afecțiuni ce țin de sănătatea intimă feminină, colposcopie, ginecologie și dermatologie.

„Tehnologia de ultimă generație a dovedit încă o dată că putem efectua intervenții și tratamente care vin în ajutorul femeilor și rezolva diverse probleme funcționale sau estetice, cu care acestea se pot confrunta de-a lungul vieții ( nasterea, perioada de după naștere, perioada de perimenopauză si menopauză respectiv laxitatea vaginală, atrofia vaginală, incontinența urinară de efort și anumite probleme funcționale asociate cu înaintarea în varstă). Medicina modernă prespune pe lângă experiența specialiștilor și aparatură performantă, așa cum este laserul DuoGlide Deka cu rezultate uimitoare atât în ginecologie, cât și în dermatologie.

Cu un protocol strict și un laser performant, ni se deschid posibilitati nelimitate pentru sanatatea si estetica zonei genitale a femeilor.”, a declarat Petru Catalin Haiduc, medic primar obstetrică – ginecologie în cadrul Bloom Clinique.

Beneficiile majore ale laserului DuoGlide Deka

  • Sistem extrem de avansat, atât în ginecologie cât și în dermatologie: DUOGLIDE este cea mai recentă platformă DEKA Laser, care combină două lungimi de undă: CO2 10600 nm și 1540 nm pentru a maximiza eficacitatea în aplicațiile ginecologice și dermatologice. Datorită celor peste 30 de ani de experiență, DEKA a găsit lungimea de undă ideală care, adăugată la tradiționala lungime de 10600 nm, îi îmbunătățește funcționalitatea, reducând simultan timpul de recuperare. Mixul ideal de lungimi de undă, tehnologia exclusivă PSD și disponibilitatea noilor scanere ergonomice care se potrivesc cel mai bine caracteristicilor zonelor tratate fac din DUOGLIDE un sistem extrem de avansat, atât în ginecologie, cât și în dermatologie.
  • Eficacitate și siguranță maximă a procedurilor DEKA în ginecologie: Decenii de experiență de pionierat în laserele CO2 și marele succes al procedurii MonaLisa Touch (singura procedură laser validată științific pentru sănătatea intimă a femeilor) au confirmat marea eficacitate și siguranță a procedurilor DEKA în ginecologie.
  • Eficacitate maximă și timp redus de recuperare: Lungimea de undă de 1540 nm îmbunătățește efectele terapeutice ale laserului CO2, amplificându-i capacitățile de stimulare termică și neocolageneză.
  • Acțiune termică mai profundă: Sinergia celor două lungimi de undă CO2 +1540 nm realizează și încălzirea adiacentă și necoagulativă a întregii zone de scanare, și atinge o adâncime mare - imposibil de atins doar cu surse laser ablative. Efectul termic atinge un nivel de profunzime care maximizează acțiunea de stimulare a țesuturilor și, prin urmare, se obține un tratament și mai eficient.
  • Atenție specială pentru vindecare: Datorită stimulării profunde și uniforme a emisiei speciale, sinergia celor două lungimi de undă mărește turnover-ul celular.
  • Amplificarea efectului de contracție: Emisia de tip secvențial special realizată în interiorul fiecărui DOT individual mărește, de asemenea, în mod sinergic efectul de micșorare a țesutului pentru a remodela și a tonifica țesutul lax.
  • Configurare completă cu sisteme de scanare: DUOGlide este echipat cu o gamă completă de noi sisteme de scanare, optimizate ca formă, greutate și dimensiune pentru a maximiza manevrarea/. Sistem de scanare conceput pentru a trata sindromul urogenital la menopauză. Energia laser CO2 fracționată este transmisă către pereții vaginali, stimulând eficient regenerarea țesuturilor pentru rezultate inegalabile. Acest sistem de scanare poate fi utilizat cu diferite tipuri de sonde, atât pentru tratamente în interiorul canalului vaginal, făcându-l adaptabil la nevoile tuturor pacientelor.
  • Colposcan: Acest nou accesoriu, care combină sistemul de scanare și micro-aplicatorul, extinde aplicațiile Glide pentru a include microchirurgia colposcopică asistată de scanare. Caracteristicile acestui sistem compact, compatibil cu toate colposcoapele, fac din acest instrument standardul de aur pentru tratamente extrem de precise, sigure, repetabile și cu mișcare rapidă.

Cu o acțiune îmbunatatită de stimulare a țesuturilor datorită emisiei secvențiale speciale a lungimii de undă duble, cu o gamă largă de aplicații datorită configurației complete a micro-scanerelor, flexibilității extreme și adaptabilității maxime la nevoile pacienților, DuoGlide Deka este mai mult decât un laser, este o soluție tehnologică avansată și exclusivă cu o eficacitate de neegalat în sănatatea intimă feminine.

Laserul DuoGlide Deka este disponibil în exclusivitate în România, doar în cadrul Bloom Clinique (Calea Floreasca 89-91, Sector 1, București). Mai multe detalii despre tratamentele și terapiile disponibile în cadrul clinicii pe bloomclinique.ro sau la numărul de telefon 0747729988.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri