Acneea afectează 1 din 10 oameni la nivel mondial, devenind astfel una dintre cele mai comune afecțiuni ale pielii. Aceasta poate avea un impact puternic asupra sănătății mintale și încrederii de sine. Încercăm să ne acoperim coșurile, să le ignorăm sau să trăim cu ele. Însă, ce se întâmplă dacă există o soluție mai bună - una care să rezolve problema?

Comunicat de presă

FOREO, lider în domeniul beauty-tech, a lansat cea mai recentă inovație în tratamentul acneei - ESPADA 2. Un dispozitiv care combină terapia cu lumină LED albastră cu pulsațiile T-Sonic pentru a viza și elimina bacteriile care cauzează acnee. Acesta este conceput pentru a ajuta utilizatorii să obțină o piele curată și sănătoasă cu ajutorul tehnologiei avansate, în confortul casei lor. ESPADA 2 este, de asemenea, proiectat pentru a fi compact și portabil, făcându-l perfect pentru călătoriile neașteptate sau aventurile atent planificate. Bateria sa de lungă durată oferă 240 de utilizări dintr-o singură încărcare.

După succesul primei generații, ESPADA 2 are funcții și mai avansate pentru un tratament eficient și blând al acneei. Acest dispozitiv medical aprobat de FDA este dovedit clinic cum tratează și vindecă pielea mai rapid și mai eficient decât oricând, prin diminuarea și îndepărtarea petelor, a coșurilor și a inflamațiilor existente, reglând în același timp și producția de sebum. Pe baza studiului clinic de consum de 28 de zile, 3 din 4 utilizatori raportează rezultate vizibile chiar de la prima utilizare, în timp ce 4 din 5 utilizatori raportează o scădere a erupțiilor și o piele mai netedă.

Rolul luminii LED albastre este de a pătrunde în piele pentru a viza bacteriile care provoacă erupții. Prin eliminarea acestora, frecvența și severitatea erupțiilor de la nivelul tenului este redusă considerabil, iar rezultatele sunt pe termen lung.

Pulsațiile T-Sonic masează ușor fața pentru a ajuta la eliminarea coșurilor și a semnelor provocate de acnee. Rolul pulsațiilor este de a stimula microcirculația, oferind un aspect reîntinerit al pielii.

De asemenea, ESPADA 2 crește eficiența altor produse ce pot fi folosite în tandem, precum gelul ESPADA BHA+PHA Blemish Solution. Această combinație este parte din rutina suedeză de tratare a acneei elaborată de FOREO. Este extraordinar de ușor de integrat în viața de zi cu zi, având doar 3 pași simpli - LUNA 4 se ocupă de curățare, ESPADA Blemish Solution, + ESPADA 2 pentru tratarea coșurilor.

Spre deosebire de tratamentele tradiționale pentru acnee, ESPADA 2 vizează fiecare coș și semn în parte, având o precizie maximă. De asemenea, reglează în mod natural producția de sebum fără uscarea excesivă, spre deosebire de alte metode sau tehnici - deci poți spune adio peeling-ului inestetic. La fel ca toate dispozitivele FOREO, ESPADA 2 este fabricat dintr-un silicon ultra-igienic pentru a preveni răspândirea bacteriilor de la o zonă la alta a pielii.

Pentru cei care suferă de erupții recurente, pete și piele inflamată în anumite zone, FOREO a dezvoltat ESPADA 2 plus cu LED albastru ultra-concentrat care pătrunde sub piele pentru a ucide bacteriile care cauzează acneea. Pentru a descoperi întregul set de beneficii, vizitează notino.ro chiar acum!

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri