Ai tenul mixt/gras cu tendință acneică și imperfecțiuni? În acest caz, atenția acordată pielii ar trebui să fie cu atât mai mare. Multe persoane consideră acneea o problemă tipică adolescenților, dar studiile de specialitate arată că această problemă poate afecta peste 30% dintre femeile cu vârsta de peste 30 de ani.

CP

În funcție de vârstă, cauze, gravitate și recomandările medicului, trebuie să alegi produsele potrivite și să îți creezi o rutină specială de îngrijire.

Dezvoltate sub rigori farmaceutice și respectând cele mai înalte standarde de calitate internaționale, produsele NO SPOT® de la Doctor Fiterman ajută la reducerea și împiedică formarea imperfecțiunilor, petelor, coșurilor, comedoanelor. În plus, formulele refac, regenerează și fortifiază bariera cutanată a pielii și hidratează intens tenul.

Gama NO SPOT® cuprinde produse pentru o rutină zilnică de îngrijire completă a tenului acneic:

Curățare: Gelul Purifiant

Testat dermatologic, curăţă şi exfoliază blând tenul cu ajutorul agenţilor de curățare de origine naturală şi derivaţilor din cocos, fără să usuce. Matifiază şi reduce excesul de sebum, deblochează porii şi reduce numărul de imperfecţiuni severe şi hidratează. Nu conține ulei mineral, parabeni, parfum, alergeni, SLS, SLES. Ingrediente active: zinc, acid salicinic, dexpantenol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Îngrijirea pielii: Crema hidratantă anti-imperfecțiuni severe și recurente SKINFIX

Cu eficacitate crescută încă din primele zile de utilizare, crema reduce numărul de imperfecţiuni persistente, numărul de imperfecţiuni severe și crește gradul de hidratare. Pe lângă acţiunea intensă şi rapidă asupra imperfecţiunilor severe, crema stimulează sinteza colagenului și a elastinei, redând astfel tenului elasticitatea şi fermitatea, și reface și fortifiază bariera cutanată. Ingrediente active: Madecassoside, niacinamidă, dexpantenol, extract de aloe.

Îngrijire localizată: Crema purifiantă KERATOFIX

Recomandată pentru îngrijirea tenului gras, cu tendință acneică, crema este special concepută pentru a dizolva conţinutul punctelor negre și albe. Exfoliază delicat, reduce numărul de comedoane şi creşte nivelul de hidratare a pielii. Chiar din primele zile de utilizare, starea şi aspectul pielii vor fi vizibil îmbunătăţite. Ingrediente active: acid salicilic, zinc, vitamina A, xilitol, Iris Florentina.
Recomandare de utilizare: se aplică o dată pe zi, seara, local, pe coşuri, puncte negre şi albe.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Specialiștii din echipa Doctor Fiterman selectează și verifică atent materiile prime folosite, alegând ingredientele cu cel mai mic risc de a provoca alergii sau sensibilități ale pielii. Toate produsele Doctor Fiterman sunt testate dermatologic pentru a le garanta eficacitatea și tolerabilitatea. Sunt non comedogenice, produse cu apă purificată la standarde farmaceutice, fără urme de ingrediente modificate genetic, într-un proces de producție și materii prime neexpuse la radiații ionizate.

Descoperă toată gama NO SPOT® în farmaciile partenere și pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.
Urmărește-ne și pe rețelele de socializare: @DoctorFiterman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri