SMYK, retailerul specializat în comercializarea de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii deschide primul său magazin la Alba Iulia pe 31 august. Inaugurarea noii locații din rețeaua SMYK All for Kids este sărbătorită cu patru zile de reduceri, oferte speciale, premii și activități dedicate celor mici. 

CP

-20% reducere la toate articolele cu preț întreg, premii pentru primii 150 de clienți, premii pentru clienții care se înscriu în programul de fidelitate, activități pentru copii – cu asta îi așteaptă echipa noului magazin SMYK All for Kids din Alba Iulia pe toți cei care le vor trece pragul între 31 august și 3 septembrie!

Vara se încheie cu un nou început pentru retailerul polonez care deține una dintre cele mai extinse rețele de unități comerciale de pe piața locală dedicată articolelor pentru copii: pe 31 august, SMYK All for Kids va inaugura al 29-lea magazin din România, în incinta complexului comercial Carolina Mall din Alba Iulia, aflat pe Str. Alexandru Ion Cuza nr. 2.

„Ne bucurăm foarte mult să ajungem și la Alba Iulia, un oraș de mare importanță pentru toți românii! Avem alte 6 magazine în zonă: Sibiu, Deva, Bistrița, Mureș și Brașov, așadar, deschiderea unei unități SMYK în capitala Transilvaniei era doar o chestiune de timp.

Vă așteptăm în noua locație cu patru zile de oferte și surprize pentru părinți și, mai ales, pentru cei mici; deci suntem siguri că mulți dintre cei care ne vor vizita la deschidere se vor transforma în clienți fideli ai magazinului nostru din Alba Iulia”, spune Sorin Stancu, Director General SMYK All for Kids România.

Deschidere de magazin nou SMYK cu surprize pentru cei mici

Deschiderea celui de-al 29-lea magazin din rețea va fi sărbătorită timp de patru zile, între 31 august și 3 septembrie cu super beneficii:

  • Reducere de -20% pentru TOATE articolele cu preț întreg, în limita stocului disponibil. Gama de articole pe care clienții le pot achiziționa la preț special este foarte variată: îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și articole pentru îngrijirea bebelușilor. Acest discount nu se cumulează cu alte reduceri, promoții sau cu beneficiile oferite prin cardul de fidelitate SMYK.
  • 150 de premii pentru primii clienți care fac o achiziție: 50 de ursuleți SMIKI, 50 de seturi Pilot Frixion (pix & riglă) sau 50 lămpi de veghe Varta care se vor acorda aleatoriu.
  • Premii surpriză pentru înscrierea în programul de fidelitate SMYK. Aceste premii se acordă în cele patru zile de sărbătoare cu ocazia inaugurării magazinului din Alba Iulia, în limita stocului disponibil, clienților care fac o achiziție și completează formularul de obținere a unui card de fidelitate.
  • Activități pentru copii în fiecare zi a perioadei festive 31.08-03.09. Între orele 12:00 și 18:00, cei mici se vor bucura de modelaj baloane și pictură pe față conform dorințelor lor jucăușe.

Carolina Mall Alba Iulia își va deschide porțile pe 31 august, devenind cel mai mare centru comercial din județ și oferind clienților nu doar posibilitatea de a face cumpărături de la o gamă foarte diversă de magazine, dar și o capacitate generoasă de locuri de parcare: peste 1.100.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta Carolina Mall Alba Iulia este între orele 10:00 și 22:00 de luni până duminică.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri