La doar câteva zile de lansare, spectacolul aniversar Gheorghe Zamfir, Jose Carreras și Lara Fabian este 50% SOLD OUT!

Începutul acestei toamne va sta sub semnul unei premiere mondiale, un spectacol unic în toată lumea, avându-i ca protagoniști pe magistralii Jose Carreras și Lara Fabian, care, alături de Orchestra Simfonică București, vor fi pe scenă pentru a omagia geniul muzicii românești autentice, Gheorghe Zamfir. O seară de excepție în lumea muzicală globală se pregătește pe 15 Septembrie 2023, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din București, unde va avea loc concertul aniversar, dedicat celui mai mare naist din toate timpurile, maestrul Gheorghe Zamfir.

În cadrul concertului aniversar, Gheorghe Zamfir, Lara Fabian și Jose Carreras vor bucura sufletele celor prezenți cu show-uri consacrate. Seara va fi plină de surprize și de invitați speciali ce vor completa tabloul artistic. Orchestra Simfonica București, sub bagheta alternativă a dirijorilor David Gimenez, Daniel Jinga și Giora Linenberg, va asigura acompaniamentul soliștilor. Laura Bretan, copilul minune care acum 7 ani uimea lumea cu performanța sa din finala America's Got Talent, va cuceri acum cu maturitatea interpretativă. Vor contribui de asemenea la o seară memorabilă și soprana internațională Alexandra Coman, soprana Rodica Anghelescu, tenorul Alin Stoica, precum și baritonul Mihai Dogotari, alături de naistele Daniela Ioana Ghiță și Cornelia Tihon.

Publicul este invitat să se bucure de un repertoriu muzical senzațional, în care vocile marilor artiști se vor împleti cu sunetul naiului într-o experiență culturală unică, de care lumea are atâta nevoie.

Entuziasmul publicului s-a dovedit a fi de neegalat, astfel că aproape jumătate dintre bilete sunt deja SOLD OUT, la o săptămână de la anunțarea evenimentului. Această performanță atestă nu doar influența muzicală excepțională a artistului, dar și dorința publicului de a fi martor la un spectacol irepetabil, în care marii artiști vor împărtăși pasiunea lor dedicată pe viață muzicii.

Pentru a-l celebra cum se cuvine pe marele Gheorghe Zamfir, cel considerat în multe țări cel mai popular compozitor și artist al secolului XX, evenimentul va include momente multimedia din arhiva personală a artistului și mesaje speciale aduse de personalități internaționale, toate fiind integrate într-un concept de spectacol inedit, coordonat de regizorul Claudiu Stan și actorul Sorin Frâncu, cu sprijinul profesioniștilor în scenotehnică și videotehnică de la Arena Events, cel mai mare producător de evenimente de anvergură din România. Inegalabila Iuliana Tudor va fi gazda serii, care va parafa evenimentul ca pe o piesă importantă în istoria culturală.

Pe 15 Septembrie 2023, publicul este invitat să asiste la o seară unică din lumea cultural artistică, în care talentul și pasiunea artiștilor vor crea momente magice ce vor rămâne întipărite în memorie și în suflete. Biletele sunt disponibile pe 3 categorii și pot fi achiziționate pe www.entertix.ro, cu prețul între 250 lei pentru categoria I și 650 lei pentru categoria VIP.

Măreția lui Gheorghe Zamfir

Cunoscut drept "Maestrul Naiului," Gheorghe Zamfir a readus din obscuritate acest instrument muzical în luminile scenei mondiale și în atenția unui public modern. Albumele sale excepționale au ajuns în topuri internaționale, cucerind inimile ascultătorilor de pretutindeni, mai ales din țări precum Canada, Australia și Marea Britanie.

Maestrul Zamfir este binecunoscut pentru faptul că a introdus în sfera concertistică o nouă abordare a naiului, însoțit de orgă, în 1972, sau orchestră simfonică, iar totodată a pus bazele primului cvintet de naiuri în 1984. De asemenea, a adus o viziune amplă asupra repertoriului naiului, adăugând piese semnificative de la compozitori renumiți precum Bach, Vivaldi, Mozart, Puccini, Verdi, Schubert, Chopin, Schumann, Purcell și mulți alții.

Pe 15 decembrie 2018, Gheorghe Zamfir a cântat pe una dintre cele mai înalte scene ale lumii, în cadrul concertului de deschidere al „Concerto di Natale”, care a avut loc în Aula Jean Paul a Vaticanului. Acest eveniment de excepție a adus împreună artiști de calibru internațional, iar Gheorghe Zamfir și-a demonstrat măiestria în acest cadru magnific.

Într-o altă notă impresionantă a carierei sale, Gheorghe Zamfir a împărțit scena cu cei mai mari artiști contemporani ai lumii, precum Nana Moskouri, Andrea Bocelli, Andrea Griminelli, Enrico Macias, Avi Toledano, maestrul orchestrator André Rieu, aducând nuanțe magice și emoționante în interpretarea muzicii lor de excepție.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri