Cearcăne, riduri, pungi sub ochi sau porii măriți, toate fac parte din cotidian, iar experiențele prin care orice persoană trece de-a lungul vieții își pune și mai mult amprenta asupra pielii. Cu toate acestea, există momente în care ne dorim mici retușuri, o baghetă magică pentru mici corecturi sau o pur și simplu o soluție rapidă pentru imperfecțiunile specifice.

Remescar te ajută să devii cea mai bună versiune a ta, cu soluții rapide pentru frumusețe!

De ce Remescar?

  • Mult mai mult decât îngrijirea pielii
  • Ajută la creșterea încrederii în sine
  • Oferă rezultate vizibile pe termen scurt și lung
  • Conține ingrediente puternice pentru îmbătrânire
  • Produse eficiente dovedite clinic

Produsele Remescar cu efect instant te ajută să elimini pungile de sub ochi, să reduci cearcănele, ridurile, să obții un efect de lifting al pleoapelor căzute și să reduci aspectul porilor măriți (cu rezultate ce se păstrează până la 10 ore).

Pe lângă produsele cu efect instant de corectare, gama conține și produse potrivite pentru uz zilnic, ce te ajută să menții o piele sănătoasă și radiantă pe termen lung. O parte din aceste produse beneficiază de tehnologii inovatoare, precum: tehnologia microbiom (formulă avansată cu prebiotice, peptide și minerale hrănește și susține microbiomul pielii pentru a-i păstra echilibrul), respectiv tehnologia microneedling (este bazată pe extract de burete de apă proaspătă care are o structură în formă de ac. El creează mici puncturi terapeutice care intensifică producția de colagen și elastină din piele).

Produsele Remescar sunt disponibile pe piața din România în magazinele fizice și online Douglas, Marionnaud, Xpert Beauty, Elefant și în farmacii.

Află mai multe de pe: www.remescar.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri