Dacă sunteți în căutarea unor soluții stilistice pentru zilele de iarnă, o pereche de cizme calde sunt soluția potrivită. Nu are rost să așteptați primii fulgi de nea, iar indiferent cât va dura această iarnă, am selectat pentru voi o listă de shopping accesibilă de la DEICHMANN.

Comunicat de presă

Cizmele scurte pot fi purtate întreaga zi cu jeans, rochii tricotate, pantaloni evazați sau fuste mini - aportul lor prețios fiind vizibil în toate stilurile.

Iată care sunt modelele în fața cărora nu veți putea rezista – toate costă sub 300 lei!

Cizme scurte tip Chelsea – mereu în tendințe, reprezintă cea mai ușoară alegere atunci când nu sunteți sigure ce să încălțați la o ținută casual. Anul acesta au apărut o mulțime de modele colorate care să însenineze ținutele monocrome de iarnă.

Bocancii înalți – cu platformă sau talpă plată, amintiți-vă regula conform căreia cu cât se vede mai multă piele iarna, cu atât mai lungi trebuie sa fie cizmele. O pereche de bocanci lungi cu șireturi sunt alegerea perfectă pentru a oferi un aer cool unei rochii feminine, unei fuste mini sau unor pantaloni scurți.

Cizme de cauciuc – perfecte pentru plimbările în natură. Lăsați-vă inspirate de outfit-urile familiilor regale și purtați-le cu șosete lungi și groase, tricotaje din lână și jachete din tweed.

Cizmele scurte matlasate – Dacă nu sunteți convinse că aveți nevoie de o pereche, gândiți-vă plimbări de weekend, ieșiri dimineața devreme pentru școală sau shopping și weekenduri la munte. Acest model trebuie să se regăsească în garderoba oricui pentru a fi stilizat exclusiv cu ținute sport-casual. Arata bine atât în culori clasice cât și în animal print, sau piele metalizată.

Noile colecții de cizme vă așteaptă în magazinele DEICHMANN din toată țara sau online, pe deichmann.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri