Noutățile lunii septembrie la Disney Channel și Disney Junior

Comunicat de presă

DISNEY CHANNEL

CASA BUFNIȚELOR, PREMIERA SEZONULUI 2

Luz încearcă să găsească o nouă cale spre casă, Eda se luptă cu pierderea magiei și se confruntă cu demonul interior, iar King încearcă să descopere cine este el cu adevărat în al doilea sezon din Casa Bufnițelor.

De luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 16:00

O VRĂJITOARE ÎNGROZITOARE

După ce a intrat la școala de vrăjitoare, o eroină își dă seama că ar putea să aparțină acelei lumi. Serialul este bazat pe cărțile îndrăgite ale lui Jill Murphy.

De luni până vineri, din 12 septembrie, de la ora 20:25

ȘCOALA VIKINGILOR

Erik, Ylva și Arni trăiesc cele mai amuzante aventuri în timp ce se pregătesc să devină următoarea generație de vikingi.

De luni până vineri, din 19 septembrie, de la ora 18:30

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Învățământul dual ar putea reprezenta un traseu educațional pentru cel puțin 50% dintre elevi vs. 17% în prezent Cel mai important eveniment dedicat artei din țară îl aduce în atenția publicului pe Ștefan Popescu (1872-1948) Primăvară în Barcelona: C&A a prezentat colecția Spring/Summer 2023

EPISOADE NOI DIN GHOSTFORCE

Aventurile echipei Ghostforce formată din Liv, Andy și Mike se apropie de final. Cei trei se luptă în continuare cu fantoma care bântuie New York-ul.

De luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 19:00

EPISOADE NOI DIN FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE

Aventurile fantomei morocănoase Scratch, alături de simpatica Molly, vor reuși să îi lege pentru totdeauna.

De luni până vineri, de la ora 18:00

DISNEY JUNIOR

EVRICA

Evrica este o fetiță de 8 ani care întotdeauna are noi idei pentru a crea invenții menite să facă lumea un loc mai bun. Alături de cei mai buni prieteni ai săi, Evrica va învăța să accepte că nu este obișnuită... ci este extraordinară – iar tinerii telespectatori își vor da seama că își pot folosi propria imaginație pentru a face o lume mai bună!

Kiwi.com: Cum au călătorit românii în 2022? Descoperă noutățile Notino din zona de beauty-Ianuarie Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Sâmbăta și duminica, din 10 septembrie, de la ora 16:30

NOI EPISOADE DIN EROII IN PIJAMA

Pisoi, Bufnița și Șopi continuă să față oricărei situații în aventurile lor pline de acțiuni, rezolvând mistere și luptându-se cu răufăcători.

De luni până vineri, din 5 septembrie, de la ora 16:00

NOI EPISOADE DIN GAȘCA PUIȘORILOR

Gașca va fi nevoită să formeze din nou echipă pentru a-l ajuta pe căpitanul Tully să aducă pace în cartierul lor.

De luni până duminică, din 12 septembrie, de la ora 21:30

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI

Clătite delicioase, jocuri de baseball, gnomi magici. Distracția va face gașca să trăiască cele mai incredibile aventuri în noile episoade din Mickey Mouse: Casa distracției.

Sâmbăta și duminica, din 17 septembrie, de la ora 17:30

Editura Publisol lansează seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” Apivita are un nou distribuitor pe piața din România Luna Martie 2023 poate fi magică, intrăm într-un nou ciclu! Într-o lună cu Vibrația Universală 1 se reactivează energia începutului și a schimbărilor care pot face diferența

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri