COS anunță debutul la New York Fashion Week în luna septembrie, cu campania de Toamnă-Iarnă 2022, avându-le în spotlight pe modelul american Paloma Elsesser, alături de actrita și producătoarea Natasha Lyonne, fotografiate în New York de Mario Sorrenti.

Comunicat de presă

Inspirându-se din energia dinamică a marilor orașe, COS își propune să celebreze comunități diverse din New York și expresia individuală pe fundalul puternic al orașului.

Programat ca parte a programului oficial al Consiliului Creatorilor de Moda din America, show-ul va avea loc pe 13 septembrie la ora 14:00 EDT (9 PM ora României) și va fi transmis în direct pe cos.com.

CEO-ul CFDA, Steven Kolb, comentează: „CFDA spune bun venit COS la New York Fashion Week. În fiecare sezon curatoriem un program oficial care reflectă creativitatea și suntem încântați să avem COS în line-up-ul acestui sezon. NYFW este din ce în ce mai mult o destinație pentru mărcile internaționale care doresc să se conecteze la cultura NYC și la vastul public american.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să îți transformi casa într-o sărbătoare a simțurilor cu ajutorul Crăciunițelor Kaufland prezintă ”Rețetele de economisire” Furuncul – cauze, simptome, tratament
Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilitătii, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Credite foto:

Fotograf, Mario Sorrenti

Talent: Paloma Elsesser si Natasha Lyonne

Stilist, Camilla Nickerson

MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE Răsfață-te regește în clubul Royal Passport Sabon! 5 lucruri care ne vor ajuta să economisim bani la cumpărături

Hair Stylist, Bob Recine

Makeup Artist, Frank B.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri