Din grijă față de tine și din dorința de a te ajuta să trăiești mai sănătos, Secom® și-a extins recent portofoliul din magazinele proprii cu noi categorii de produse: alimente funcționale, produse de îngrijire dentară și personală, ecologice și naturale, pentru adulți și copii.

Comunicat de presă

„Ai grijă de tine. În fiecare zi, fă ceva să îţi bucure mintea, trupul şi spiritul. Acestea sunt acte esenţiale de autorespect şi iubire faţă de sine.” spune Robin Sharma, unul dintre cei mai apreciați autori și experți în leadership și dezvoltare personală.

Din grijă față de tine și din dorința de a te ajuta să trăiești mai sănătos, Secom® și-a extins recent portofoliul din magazinele proprii cu noi categorii de produse: alimente funcționale, produse de îngrijire dentară și personală, ecologice și naturale, pentru adulți și copii. Astfel, Secom face un pas înainte spre transformarea celor 14 magazine – inclusiv a celui mai recent magazin din Băneasa Shopping City, zona Feeria - în WellBeing Stores.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tradițional adus în contemporan: Un adevărat tezaur folcloric din colecția Muzeului Țăranului Român va fi expus temporar într-un Infinity Room la Art Safari Art Safari este deschis special de 8 Martie Femeile primesc 50% reducere la bilete și tururi ghidate gratuite Un secol de inventivitate și produse electronice de lux - Loewe sărbătorește 100 de ani

Începând din 1 iulie în magazinele Secom® din toată țara și pe secom.ro găsești o gamă diversificată de sute de produse de înaltă calitate - atât din noile categorii, cât și mult apreciatele suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale Secom® - capabile să răspundă tuturor nevoilor tale și să te ajute să ai un stil de viață sănătos.

Noile categorii introduse recent în portofoliul Secom® Retail însumează peste 120 produse de la branduri cu notorietate, lideri pe piața europeană: cereale și mixuri pentru mic dejun de la Amisa și Dennree, crackers de la Lima, batoane raw-vegane de la Roo Bar și Nakd, snack-uri din fructe deshidratate de la Fruit Bowl și Bear, dulciuri sănătoase și ceaiuri de la Sonnentor, băuturi vegetale de la Rude Health, precum și piureuri organice de fructe și biscuiți pentru copii din gamele Annabel Karmel și Organix.

Istoria jeanșilor: cum s-a ajuns de la fuste lungi la blugi de damă Secom® Healthcare Group lansează primul raport de sustenabilitate Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon

Alimentele funcționale din portofoliul Secom® Retail conțin ingrediente ecologice și naturale și aduc un aport deosebit de proteine, vitamine, minerale și fibre, necesare într-o dietă echilibrată. Produsele nu conțin aditivi, conservanți și nici organisme modificate genetic, putând fi integrate cu încredere atât în alimentația copiilor, cât și a ta, inclusiv dacă urmezi o dietă vegetariană, vegană sau suferi de intoleranțe.

De asemenea, în magazinele Secom® și pe secom.ro găsești și o selecție variată de produse de îngrijire dentară de la Nordics, Eliah Sahil și Lavera, dar și săpunuri, șampoane și detergenți bio din gama Sonnett – care sunt recunoscute la nivel european ca având cele mai curate, sustenabile formule și cele mai stricte certificări din domeniu.

Good Routine și Regina Maria demarează un studiu clinic 5 Probiotice care te ajută să îți restabilești echilibrul microbiomului și chiar să slăbești 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Dincolo de acces la portofoliul foarte divers de produse de calitate superioară, în magazinele Secom® primești și consiliere personalizată. Consultanții Secom®, profesioniști și prietenoși deopotrivă, sunt alături de tine, deschiși să te asculte și să îți ofere sfaturi adaptate nevoilor tale, astfel încât să poți alege cele mai potrivite produse pentru stilul tău de viață.

Magazinele Secom® în care regăsești întreg portofoliul – inclusiv categoriile recent introduse - sunt situate în București (4 magazine, din care cel mai recent e situat în Băneasa Shopping City – zona Feeria), Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea. Pentru acces rapid și facil la produse și la adresele magazinelor poți intra pe secom.ro.

OTTER DISTRIBUTION SĂRBĂTOREȘTE CU REDUCERI DE PÂNĂ LA 40% UN SFERT DE SECOL DE LA LANSARE Lord of the Dance, la un sfert de secol de la lansare, prezintă un show aniversar grandios la București, pe 20 mai Vino în ParkLake să descoperi expoziția „Femeia: Un secol de schimbare” organizată de National Geographic

Mai multe detalii pe www.secom-healthcare.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri