Trebuie să recunoaștem că tuturor ne place gustul dulce! Și asta pentru că de când ne naștem laptele pe care îl primim este dulce și astfel primul gust cu care suntem obișnuiți este în mod natural cel dulce.

Ce ne facem însă când dulcele este prea mult? În ziua de astăzi indiferent de tipul de produs pe care îl alegem, fie că vorbim de pâine, unt de arahide, cereale, biscuiți, etc, aproape toate conțin zahar. Acest “praf alb” este ingredientul principal pe lista multor produse, chiar și pe cele destinate copiilor, iar efectele consumului în timp sunt devastatoare pentru organism.

Cum ar fi să te poți bucura de produse dulci, dar îndulcite natural cu ingrediente naturale și produse manual? De acum puteți arunca absolut tot zahărul din casă! Ecozar.ro îți oferă gama de produse Sweet Freedom care este tot ce aveți nevoie! Produsele Sweet Freedom au fost create pentru libertatea de a ne bucura de lucrurile dulci în viață. Realizate manual, doar din ingrediente naturale, ele au fost premiate cu Steaua de Aur la Great Taste Awards, 3 ani consecutiv. Produsele au la baza ingredientul numit Sweet Freedom, primul îndulcitor natural realizat din fructe : mere, struguri, roșcove.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Povestea începe în pădure când o familie de animale drăguțe care trăiau împreună și care se înțelegeau foarte bine, aveau un lucru în comun: iubeau gustările dulci și delicioase. Aceștia își petreceau destul de mult timp în bucătărie amestecând ingrediente delicioase, adunate din bunătatea naturii din jurul lor și făcând rețete delicioase. Într-o seară deosebit de caldă din Iunie, bufinta Octavius (cel mai în vârstă membru), a strâns toată familia și le-a spus ce a văzut în satul din apropiere. Acesta le-a spus că oamenii mănâncă tot felul de lucruri rele, făcute cu ingrediente nesănătoase și artificiale și sunt bolnavi și supraponderali din acesta cauză. Iepurașul Beatrix a spus că nu înțelege de ce oamenii pun lucruri artificiale în mâncare, când pot folosi ingredientele naturale ca și ei. Octavius s-a gândit să vină cu o idee și să îi ajute și pe oameni. În dimineața următoare, s-a dus în sat să obțină ajutorul unor prieteni, care știa că iubesc dulciurile și produsele naturale. Tina și Deborah îl iubeau pe Octavius și famila lui de animale și cu ajutorul acestora s-au apucat să lucreze în bucătăria din pădure, până când au creeat o întreagă gamă de produse sănătoase dulci. Și au trăit toți fericiți până adânci bătrâneți!.”

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Gama de produse Sweet Freedom este destinată tuturor iubitorilor de dulce și nu numai și conține: Sirop de ciocolată cu cafea, Sirop de ciocolată cu caramel sărat, Îndulcitor Sweet Freedom Light, Cremă de ciocolata. Chiar și gospodinele se pot bucura de aceste produse deoarce gama conține și produse care pot fi folosite la gătit, precum îndulcitor golden pentru copt și prăjituri, sirop / îndulcitor de vanilie, sirop / îndulcitor de scorțișoară. Iar vestea și mai bună este că au doar 13 calorii per linguriță!

Produsele Sweet Freedom nu conțin aditivi, lapte, gluten, arome, conservanți artificiali, ulei de palmier și nu sunt prelucrate chimic. Pot fi consumate de vegetarieni și vegani, dar și de către persoanele cu diabet, ca parte a unei diete echilibrate. Produsele Sweet Freedom se pot utiliza și pentru a îndulci cafeaua pentru că au cu 25% mai puține calorii față de zahăr și conțin mai putina fructoză decât zahărul, mierea sau siropul de agave.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașă de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găsești zilnic multe produse atrăgătoare, ca să-ți faci viața mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Întră pe https://www.ecozar.ro/, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri