Federația Română de Fotbal și Maspex Romania au decis să extindă parteneriatul. Ca urmare a noului angajament, Bucovina devine sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal.

Comunicat de presă

Colaborarea dintre Maspex și FRF a început în 2016 iar din 2019 Bucovina a devenit apa oficială a tricolorilor. Prin acest nou parteneriat strategic, însă, Maspex se va implica și mai mult în susținerea tricolorilor. Noul contract se va întinde pe o durată de 4 ani, până la finalul anului 2025.

“Ne bucură extinderea acestui parteneriat demarat în urmă cu 6 ani, precum și angajamentul Maspex pe termen lung alături de FRF. Împreună am dat naștere celei mai mari competiții fotbalistice pentru copii, Cupa Tymbark Junior, unde peste 160.000 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, din întreaga țară, au evoluat la ultima ediție. Începând de azi, partenerul nostru prin brandul Bucovina va fi alături și de echipa națională și de toți suporterii săi”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon Brandul 4F a deschis cel mai nou concept de magazin flagship în Mega Mall București Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din Europa

Colaborarea deosebită avută în ultimii ani cu FRF ne-a motivat să extindem parteneriatul existent. Atât ca durată, cât și ca implicare. Considerăm că o apă echilibrată așa cum este Bucovina trebuie să rămână alături de fotbal și de echipa națională în drumul ei spre performanță. Continuarea acestui parteneriat reprezintă punerea în practică a unora dintre principiile și obiectivele companiei noastre: susținerea practicării sportului ca mod de viață sănătos, a dorinței de succes și a celor care luptă pentru a-l obține”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

Brandul PULL&BEAR inaugurează la București, în centrul comercial AFI Cotroceni, cel mai nou concept de magazin Nestlé lansează pe piața din România brandul NESVITA®, o gamă de produse care susțin un stil de viață sănătos Nestlé lansează pe piața din România brandul NESVITA®, o gamă de produse care susțin un stil de viață sănătos

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare - Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase - pastele Arnos; produse instant - La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate - Salatini, Rollini d’Oro; băuturi energizante – Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta, apă minerală naturală plată natural alcalină – Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

MagnaPharm aduce vești bune pentru pielea ta de la brand-ul Cantabria Labs! Brand-ul de referință pe piața de dermatocosmetice din Europa este acum și în România! Health Labs Care, brand-ul polonez de suplimente alimentare, este acum și în România! Lactate de Ibănești, brandul comercializat de MIRDATOD Prod, afacere de familie 100% românească se extinde la nivel național și se pregătește de  ancorarea pe piața internațională

Despre Apa Bucovina

Apa minerală naturală Bucovina provine din surse subterane localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, cu reziduu sec foarte scăzut (72g/ml) și pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri