comunicat de presa

Majoritatea acestora sunt fabricate din 90 % materiale plastice. Utilizarea indelungata si uneori predispozitia genetica pot avea urmari dintre cele mai neplacute. Multe femei ajung la medic cu probleme mari, de la dureri, infectii, si rani pe col din cauza utilizarii pe o perioada indelungata a tampoanelor interne.

Infectia Alergica la Femei (IAF) este o afectiune persistenta care nu rapunde la tratamentele conventionale pentru candidoza. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infectie fungica. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mancarimi, scurgeri albe. Ea este generata de o reactie, deseori datorata contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate in majoritatea produselor pentru igiena intima obisnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate si, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusiva a produselor organice pentru igiena intima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Iti doresti produse sigure si organice de ingrijire personala? Pe Ecozar.ro gasesti exact produsele de care ai nevoie: ecologice, accesibile, sanatoase, cu un ambalaj adorabil. Tot ce intra in corp trebuie sa fie cat mai natural, dar trebuie sa avem grija si de planeta.

Produsele menstruale Flo pe baza de plante sunt naturale, super confortabile si va puteti baza pe ele in orice situatie. Absorbantele normale naturale cu carbune neutralizeaza mirosul si au o bariera 3D impotriva scurgerilor. Produsul contine bambus organic, fara plastic sau organisme modificate genetic. Sunt super moi si absorbante. De asemenea, absorbantele sunt invelite intr-o pelicula vegetala si se aplica foarte usor.

1 din 3 femei sufera de incontinenta urinara la un moment dat in viata si 45% dintre prospetele mamici sunt afectate si ele de aceast simptom. Absorbantele se pot folosi atunci cand aveti un flux abundent sau daca aveti incontinenta urinara. Un pachet de absorbante contine aceeasi cantitate de plastic cat contin 4 sacose.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Bumbacul conventional contine multe pesticide, in timp ce bumbacul organic este comercializat in mod echitabil, fara substante chimice toxice care protejeaza sanatatea lucratorilor.

Absorbantele bio Natracare cu un strat absorbant, prezentate individual in hartie reciclata pentru o prezenta discreta in geanta, au un centru extra absorbant pentru siguranta si incredere in zilele cu ciclu abundent, dar ultra subtiri, compacte si discrete. Forma cu aripioare in linie cu curbele naturale ale corpului pentru confort si usurinta miscarii. Produse din materiale naturale sustenabile cu un strat de bumbac moale pentru confort si senzatie de uscat. Absorbantele bio Natracare nu contin parfum, plastic, materiale albite cu clor, sunt in proportie de 93% biodegradabile, nu sunt testate pe animale, nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol si alte ingrediente sintetice.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac. Natracare a fost prima companie care a folosit Bioplastic - fabricat din amidon si absorbanti pe baza de zahar, care sa inlocuiasca materialele sintetice derivate din petrol. Produsele Natracare sunt diferite, deoarece sunt realizate din materiale biodegrabile si compostabile, inclusiv bumbac organic, bioplastic (fabricat din amidon din plante) si celuloza. Prin alegerea produselor fara plastic, exista doua efecte pozitive asupra mediului: reducerea productiei de plastic si reducerea cantitatii de deseuri din plastic.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Si pentru ca ultimii 2 ani au dovedit inca o data ca sanatatea trebuie sa fie pe primul loc, alege sa folosesti produse organice, care sa iti asigure acel confort suprem in zilele mai putin “prietenoase” din fiecare luna!

Ecozar îți oferă acces la lumea BIO încă din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decât o gamă uriașă de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar găsești zilnic multe produse atrăgătoare, ca să-ți faci viața mai ușoară, mai sănătoasă… și poate chiar mai relaxantă. Intră pe https://www.ecozar.ro/, profită de reducerea de bun-venit și alege produsele perfecte pentru tine și cei dragi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri