Printre cele mai bune produse cosmetice care tratează probleme individuale, se numără cele profesionale. Azi, vom vorbi pe larg despre linia Skouras Med, de proveniență grecească, pe care o vom regăsi în cadrul clinicii de înfrumusețare Avra Institute. O linie cu 25 de ani de experiență, ce are menirea să te ajute să aderi la rutina zilnică de îngrijire a pielii cu efecte relevante și revoluționare.

Care sunt proprietățile produselor Skouras Med, de ce ar trebui să ne intereseze, ce au special, de ce ar trebui să facă parte din trusoul nostru de înfrumusețare?

SkourasMed este o linie completă de produse cosmetice medicale fabricate în Grecia, care răspund nevoilor femeii și bărbaților moderni. Ingredientele lor special formulate acoperă un spectru larg de nevoi pentru fiecare tip de piele și, mai important, pot fi folosite pe parcursul întregii zile pentru a îmbunătăți rutina zilnică de îngrijire a pielii. Cu 25 de ani de experiență în domeniul medical și estetic, produsele cosmetice SkourasMed garantează că vor fi o parte eficientă a rutinei zilnice a pielii.

Skouras Med sut produse profesionale, numele lor ne indică acest lucru. Există în această gamă și unele pe care le putem folosi pentru rutina zilnică de îngrijire?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Principiile de bază ale mașinii CNC EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Da, acestea sunt într-adevăr create ținând cont de nevoile zilnice ale pielii și răspund la o mare varietate de condiții, cum ar fi acneea, petele pigmentare și multe altele. Cu toate acestea, produsele pe care le putem și trebuie să le folosim zilnic sunt cele care subliniază cu adevărat importanța ca acest brand de skincare să adere la rutinele zilnice eficiente de îngrijire a pielii. De exemplu, Collagen Correct and Lift este o cremă cu excelente proprietăți anti-imbatranire, care trebuie folosită zilnic, oferind rezultate excelente și vizibile chiar de la primele aplicații.

Care sunt problemele tenului ce pot fi rezolvate cu produsele Skouras Med?

Problemele de bază ale pielii de care se poate ocupa linia de produse SkourasMed sunt petele pigmentare, decolorarea pielii, acneea, tonifierea pielii și multe altele. Folosirea produsului cosmetic adecvat pentru nevoile individuale este ceea ce separă o abordare cu adevărat profesională de „soluția rapidă de supermarket”, care nu ține cont de parametrii specifici ai nevoilor individuale ale pielii. Cremele SkourasMed sunt create de medici și profesioniști in îngrijirea pielii cu o îndelungată experiență în domeniu. De peste 25 de ani, marca Skourasmed, care a început de la Dr. Thanasis Skouras, este în continuare o afacere de familie, lider în domeniul medical și estetic în Grecia, iar linia lor de produse este prezentă în clinicile importante.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

Cu siguranță le folosiți în salonul de îngrijire și înfrumusețare Avra. Există un feedback al celor care au încercat deja aceste produse?

La AVRA folosim produsele SkourasMed de la bun început. Este logic că atunci când am început clienții noștri nu erau familiarizați cu brandul. Cu toate acestea, în curând, cu încrederea personalului și a medicilor noștri de la AVRA, SkourasMed a câștigat avânt și utilizatori din ce în ce mai fideli. Feedback-ul pe care l-am primit a fost de la început unul foarte pozitiv, iar pacienții și clienții noștri au fost încântați în special de rezultatele pe care le-au obținut facand comparația dintre produsele SkourasMed și altele care există pe piață, care chiar dacă sunt mai scumpe, oferă mai puține rezultate, deoarece sunt produse cosmetice produse în masă, care nu răspund nevoilor individuale ale pielii, ci mai degrabă afecțiunilor generice ale pielii și nu conțin proprietăți cu adevărat benefice.

Împreună în arte și simțiri De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Ce conține gama completă? Enumerați toate produsele pe care le aduce această gamă.

Linia SkourasMed este o linie completă de cosmetice cu produse care conțin proprietăți anti-îmbătrânire care se adresează unei game largi de afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea și decolorarea pielii. În special, în ceea ce privește fața, linia de produse SkourasMed include:

- Collagen Correct and Lift: are proprietăți anti-îmbătrânire eficiente, care se adresează și pielii libere- trebuie folosită zilnic și mai ales pentru hidratare.

- Protect & Hidrate SPF 30: oferă protecție excelentă de blocare a soarelui de fiecare dată când ieșim și ne expunem pielea la soare.

- Refreshing cleansing gel: pentru curățarea în profunzime a pielii, care din nou ar trebui folosit zilnic pentru a menține întotdeauna o piele curată, fără decolorări.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

- Retinol pur 1% și 0,4%: Retinolul este un ser puternic care joacă un rol important în procesul de îmbătrânire, dar trebuie folosit conform recomandărilor cosmeticianului pentru a fi cât mai eficient posibil pentru nevoile individuale ale pielii.

- Vitamin C Antioxidant Serum: Vitamina C este o proprietate puternică care, atunci când este infuzată, ajută la menținerea pielii tinere și proaspătă, deoarece combate decolorarea și are proprietăți excelente anti-îmbătrânire.

-Hyaluronic Acid Supreme Hydration: Acidul Hialuronic este un ingredient esențial care ajută pielea cu acnee și nu numai, combate laxitatea pielii și deteriorarea pielii, protejând-o în același timp împotriva îmbătrânirii și a tuturor factorilor externi precum poluarea.

- Eye Repair : este o cremă excelentă pentru ochi cu proprietăți puternice anti-imbătrânire. Ajută pielea lăsată din jurul ochilor și este compatibilă cu toate tipurile de piele.

- Lip Repair: satisfacand nevoile buzelor uscate, aceasta crema ajuta la mentinerea buzelor hidratate, pline si fresh, in timp ce poate fi folosita de toate tipurile de piele.

- Pigment Spot Gel: include ingrediente active puternice care combat decolorarea pielii și petele pigmentare. Pentru pielea normală, uscată și grasă, această cremă oferă soluții eficiente pentru această afecțiune comună a pielii.

- Corrective Moisturizer: cu ingrediente puternice care lupta impotriva acneei, acest produs este special conceput avand in vedere pielea sensibila, oferind o hidratare suprema si combaterea acneei in acelasi timp. Poate fi folosita de toate tipurile de piele și este eficienta în timp, producand rezultate vizibile foarte rapid.

- Acne Spot Serum: conceput special pentru problemele de acnee mai avansate, acest ser ofera rezultate impresionante chiar si in situatiile in care acneea este mai vizibila si mai intruziva.

- Gel de curățare pentru ten gras: este un gel de curățare realizat cu scopul de a ajuta pielea acneică. Deoarece pielea cu acnee are nevoie de îngrijire specială, această cremă este creată pentru a oferi protecție maximă pentru toate tipurile de piele acneică.

- Body Lift: special concepută pentru corp, această cremă “liftează”(ridica) pielea și este perfectă pentru toate tipurile de piele, deoarece ajută și la combaterea celulitei, oferind în același timp o senzație de revigorare a corpului după aplicarea cu un masaj delicat.

- Crema pentru față și ochi Blue Light Defense: aceste creme special concepute reprezintă o inovație, deoarece luptă împotriva daunelor produse de luminile cu raze albastre, cum ar fi lumina emisă de ecrane precum laptop, telefon mobil, televizor etc.

Protejează pielea de expunerea intensă la razele de lumină albastră, fiind atât de importantă în viața noastră de zi cu zi și acționează ca un agent anti-îmbătrânire, oferind simultan o hidratare supremă și ajută la menținerea pielii ferme și fresh pe parcursul întregii zile

Marina Aristotel - avrainstitute.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri