NOU! GAMA PINE & BERGAMOTE

Comunicat de presă

La Studio Irina Neacșu găsești cele mai frumoase cadouri inspirate de natură. Și pentru că ne apropiem de îndrăgita lună decembrie, am lansat o nouă gamă în colecția noastră de produse wellness, pentru o experiență Spa în confortul propriei case.

Gama Pine & Bergamote reprezintă melanjul ideal dintre aroma citrică și parfumul discret al coniferelor, cu nuanțe subtil condimentate, amărui. Parfumul este dat exclusiv de uleiurile esențiale 100% naturale, fiind îndrăgit atât de femei, cât și de bărbați.

Gama conține lumânări parfumate din ceară de soia naturală, săruri de baie naturale și uleiuri de corp. Produsele pot fi achiziționate separat, sau împreună, în varianta unui set cadou.

Set Pine & Bergamote – contine sare de baie, ulei de corp si lumanare – 180 lei

Lumânare parfumată din ceară soia naturală

Pine & Bergamote

Ceara de soia este un ingredient 100% natural, prietenos cu mediul și non-toxic. Această lumânare conține, pe lângă notele înalte de pin și bergamotă, note joase de patchouli și lemn de santal. Cu o aromă intens lemnoasă, lumânarea conferă casei tale o atmosferă rustică, de poveste. Aprinde-o la masa de Crăciun și lasă-te învăluit de farmecul ei!

Ulei de corp Pine & Bergamote

Dacă vrei să prelungești starea de relaxare de după baia cu sare, optează și pentru uleiul de corp din aceeași gamă. Acesta conține o bază de ulei de migdale și ulei din sâmburi de struguri presate la rece, alături de uleiuri esențiale de pin și bergamotă. Se absoarbe rapid în piele, o catifelează și hidratează în profunzime, iar parfumul se menține pe o perioada îndelungată.

Sare naturală de baie

Pine & Bergamote

La finalul unei zile agitate în care ai străbătut orașul prin frig și zăpadă, meriți un moment de relaxare. Uleiul de esențial de pin are proprietăți antiinflamatorii, ajutând la ameliorarea durerilor musculare și la decongestionarea căii respiratorii. Uleiul de bergamotă este, de asemenea benefic, în combaterea stresului și scăderea tensiunii arteriale. Adaugă sarea de baie în cadă și bucură-te de efectul terapeutic al esențelor naturale!

…SI TOATE 3 ALATURI DE O CARTE BUNA SI UN CEAI AROMAT

LOST MOUNTAIN - CEAI RELAXANT

mix cimbrisor salbatic, muguri de pin si flori de soc

Cutie – 50g

Amestec de plante sălbatice cu efect energizant, culese în Transilvania.

Fiecare amestec este compus cu atenție și realizat în serie mica. Cantitățile variază in funcție de plantele incluse.

Produsele Herbal Wellness Irina Neacsu se gasesc in online shop irinaneacsu.com si in magaznul MioBio (Strada Jules Michelet 9, Bucuresti) sau miobio.ro

POVESTEA HERBAL WELLNESS by Irina Neacşu

Irina Neacsu este designer și artist botanic, membru al American Society of Botanical Artists. Lucrările sale includ proiecte multiple, de la pictură și grafică, la predarea de artă, artă aplicată și design interior.

Cunoscuta deja in sectorul home & deco, ea a devenit un brand internațional care expune în diferite târguri și evenimente de design din Europa, principalele sale colecții concentrandu-se pe artă botanică și imprimerie pe suport textil si hartie.

În pictură și grafică, fascinația Irinei pentru subiectele botanice devine tema principală, dezvoltata de la clasic la abstract prin diverse tehnici, iar lucrarile sale se concentrează atât pe portretizarea frumuseții florilor, cât și a farmecului și mortalității efemere.

Pictura naturalistă și observarea intensa a lumii plantelor conduc opera Irinei prin diferite expresii, care, asociate cu ilustrația botanică clasică, au dus la crearea gamelor de Herbal Wellness si Skincare.

Realizarea produselor de skincare din plante a venit firesc, ca urmare a studiului acestor plante pentru zona de arta botanica. Toate produsele se bazeaza pe plante salbatice si de cultura din Transilvania, unde de-altfel este si atelierul din Brasov. Convingerea puternica a Irinei este ca ADN-ul uman se dezvolta in stransa legatura cu locul din care acesta provine, cu hrana locala, de aceea leacurile provenite din pamantul, apa si aerul lui, sunt cele mai benefice.

Produsele Irina Neacsu nu emit o falsa pretentie de produs cosmetic, ci mai degraba de wellness si skincare, doua cuvinte care vorbesc despre grija si stare de bine.

Irina Neacsu: “Tocmai aceasta linie, intre leac si produs cosmetic, este cea care ma fascineaza, si imi incurajeaza cautarea de solutii wellness pure, naturale, si simple.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri