5 Noiembrie 2021 publicat în Noutati 26 share-uri

Celebra artistă Mary Dillon va susține un workshop intensiv de ilustrație botanică intitulat Warm and Rich – Painting the Seasonal Palette of Autumn”, în perioada 18-21 noiembrie la Brașov, la Cembra Art School.

Comunicat de presă

Mary Dillon este artist botanic, membru și co-fondator al Irish Society of Botanical Artists, iar lucrările ei sunt recunoscute la nivel internațional. Mary preferă reprezentările detaliate, în stil naturalist, cu o mare acuratețe a culorii și a formei. Artista are, de asemenea, o experiență didactică îndelungată, iar orice ocazie de a-și împărtăși cunoștințele și de a stimula interesul oamenilor pentru artă îi aduc un sentiment de împlinire profesională.

În luna noiembrie, Mary Dillon vine la Școala de Artă și Design Botanic Cembra în calitate de lector invitat, pentru a susține, timp de 4 zile, un workshop integrat în cursul de ilustrație.

Workshopul găzduit de Școala de Artă și Design Botanic Cembra este intitulat Warm and Rich – Painting the Seasonal Palette of Autumn. Cu predare în limba engleză, atelierul este dedicat cursanților la orice nivel de instruire care doresc să exploreze teme și tehnici de acuarelă în ilustrația botanică.

Vârsta minimă de acces la workshop este de 14 ani.

Înscrierile se fac până în data de 10 noiembrie inclusiv, pe website-ul Școlii Cembra: https://cembraartschool.com/produs/cursuri-scurte/workshop-de-ilustratie-cu-mary-dillon/

Pentru mai multe informații, puteți contacta echipa Cembra Art la adresa de email: contact@cembraartschool.com.


Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri