La aproape 2 ani de la lansarea pe piața din România, Dr. Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, lansează un nou concept de farmacie – Hiper - farmacia Dr. Max.  Lansarea are loc în Iași, în Iulius Mall.

Comunicat de presă

Din această lună, Dr.Max face un pas înainte în evoluția sa pe piața locală și lansează un nou concept, de Hiper - farmacie, pentru a răspunde și mai bine nevoilor românilor. La nivel funcțional, farmacia va avea o gamă foarte diversă de produse, cu peste 12.000 de tipuri produse și peste 80 de farmaciști și consultanți care vor sta la dispoziția pacienților.

Toate acestea se vor regăsi în cei peste 1000 mp unde vor fi amenajate șase universuri dedicate zonelor de interes pe care le va deservi Hiper - farmacia: zona pentru medicamente, inclusiv cele compensate și gratuite, zona cu vitamine&minerale, cea cu produse dermato-cosmetice, cosmetice și îngrijire personală, zona dedicată mamelor și copiilor, zona cu aparatură medicală și dispozitive medicale și zona pentru alimentație sănătoasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română

Așa cum și-a obișnuit deja clienții, Dr.Max va oferi o experiență complexă, în care gama de produse se va completa perfect cu experiența de cumparare în sine, într-un spațiu plăcut și sigur, cu suportul farmaciștilor și consultanților care le stau la dispoziție pacienților.

„Ne dorim să facem din Hiper - farmacia Dr.Max un spațiu în care ieșenii să simtă că merită să se oprească pentru că vor avea parte de o experiență completă, de la servicii și produse variate, la prețuri accesibile, la care se adaugă recomandări personalizate din partea farmaciștilor și consultanților noștri. Lansarea acestui nou concept este în linie cu misiunea brandului de a asculta oamenii, de a le înțelege nevoile și de a acționa în consecință”, a declarat Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman

Lanțul de farmacii Dr.Max deține, în prezent, peste 650 de farmacii în România și oferă un portofoliu vast de produse și servicii, la prețuri accesibile, pentru toate categoriile de pacienți, punând accent, în special, pe nevoile pacienților cu afecțiuni cronice, ale seniorilor și ale mamelor. Dincolo de oferta propriu-zisă, brandul a mizat pe o abordare profesionistă în toate interacțiunile cu pacienții săi, reușind să câștige încrederea a peste 2.5 milioane de români care beneficiază de avantajele programului de loialitate Dr.Max.

Brandul a intrat pe piața locală la începutul anului 2020 care s-a dovedit a fi atipic din toate punctele de vedere și, cu atât mai mult, relevanța acțiunilor sale a fost foarte importantă pentru români: de la măsurile rapide luate pentru siguranța farmaciștilor și a pacienților săi în perioada pandemiei, până la păstrarea promisiunii de a le oferi constant prețuri speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.

Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate a pacienților, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate la prețuri accesibile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri