Eva Intima, cea mai complexă gamă de îngrijire a zonei intime, cu ingrediente active naturale și eficacitate dovedită științific, este acum disponibilă în România.

Comunicat de presă

Creată de farmaciștii de la Laboratoarele InterMed Pharmaceutical, Eva Intima este un adevărat specialist în îngrijirea intimă, cu un portofoliu de peste 40 de produse, în 9 categorii, pentru femei de toate vârstele, ce răspund unui spectru larg de nevoi, de la îng rijire zilnică, disconfort minor sau afecțiuni intime.

Cu formule inspirate din natură, fără hormoni sau substanțe chimice, produsele au la bază ingrediente care se găsesc în mod natural în corpul feminin (lactobacili, acid hialuronic, colagen, glicogen, acid lactic etc), extracte tradiționale de plante (mușețel, aloe, cimbru, salvie etc.), fitoestrogeni sau vitamine esențiale (C, E etc).

Cu crezul că orice poveste intimă poate avea un final fericit, Eva Intima se lansează în România cu misiunea de a fi alături de femei în fiecare etapă a vieții, în toate transformările corpului, oferindu-le confortul de a avea întotdeauna o soluție sigură la îndemână.

Niciun subiect nu este tabu, dacă el este real

Sub manifesto-ul “E OK, draga mea”, Eva Intima își propune să fie acea prietenă care ascultă fără să judece și care îți rămâne alături oricum ai alege să fii, chiar și atunci când deciziile pe care le iei în viață sunt controversate sau considerate tabu de societate. De aceea, Eva Intima vrea să ofere femeilor un spațiu în care să se simtă în siguranță, fără teama de a fi judecate. Fiindcă niciun subiect nu e tabu, dacă el este real.

Produsele Eva Intima vin în sprijinul femeilor în toate etapele vieții, cu soluții pentru toate nevoile sau afecțiunile:

  • Îngrijire Zilnică (verde deschis) - îngrijire și igienă intimă delicată, pentru senzație de confort în fiecare zi.
  • Ciclul Menstrual (roșu) – îngrijire specializată pentru curățarea intimă și ameliorarea simptomelor care însoțesc menstruația.
  • Viață Sexuală (fucsia) - îngrijire intimă și lubrifiere pentru o viață sexuală împlinită sau pentru a crește șansele de concepție.
  • Epilare (galben) - protecția și îngrijirea pielii în timpul și după epilare.
  • Constipație (roz) - ameliorarea imediată, eficientă și naturală a constipației.
  • Disconfort Minor (albastru deschis) - îngrijire echilibrată și hidratantă a zonei intime, pentru eliminarea disconfortului, chiar de la primele semne.
  • Afecțiuni (mov) - restabilirea confortului intim prin ameliorarea promptă și eficientă a oricăror infecții fungice sau senzații de arsură și mâncărime.
  • Îngrijire Urinară (roz pal) - prevenirea și ameliorarea simptomatică în cazurile de infecții ale tractului urinar.
  • Controlul Menopauzei (verde închis) - îngrijire înainte, în timpul și după menopauză (peri-menopauză).

Produsele Eva Intima sunt disponibile începând cu data de 1 octombrie 2021 în farmacii și pot fi comandate online pe www.eva-intima.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri