Farmec, producător român de cosmetice, lansează două produse cu ambalaj tematic personalizat, în ediție limitată, în gama Gerovital Sun, pentru a marca parteneriatul brandului Gerovital cu Neversea Beach pentru sezonul estival.

Comunicat de presă

Gerovital încurajează iubitorii de soare să obțină un bronz uniform și sănătos, direct pe plajă, întregul sezon, prin acțiuni dedicate de sampling și tombolă cu premii săptămânale.

Uleiul bronzant SPF15 și Loțiunea pentru calmare arsuri solare din gama Gerovital Sun sunt disponibile într-o nouă prezentare, la malul mării, la raft și online, și aduc odată cu ele premii speciale. Noile ambalaje îmbină conceptul grafic al gamei Gerovital Sun cu simboluri ale verii și cu logo-ul Neversea Beach. Cele două produse oferă consumatorilor șansa să câștige experiențe premium pe plajă alături de cei dragi întregul sezon, printr-o tombolă cu extrageri săptămânale.

„Mai ales după un an precum cel precedent, ne bucurăm să fim prezenți la Neversea Beach, un loc menit să ofere experiențe de vară inedite, dar și momente de relaxare într-un cadru spectaculos, și să susținem bucuria consumatorilor noștri față de mare și de soare cu o gamă completă de produse solare. Am programat, în acest sens, acțiuni periodice de sampling cu minimostre și produse esențiale de îngrijire, derulate chiar pe plajă, precum și cu o tombolă prin care trimitem săptămânal noi împătimiți de soare pe plajă. În plus, produsele Gerovital Sun vor fi disponibile întregul sezon la punctele de vânzare din perimetrul Neversea Beach”, a declarat Ruxandra Macovei, Specialist Marketing.

Dacă cei care se află deja la Neversea Beach vor putea testa produsele solare direct pe șezlong, în urma acțiunilor de sampling organizate de-a lungul verii, cei care încă își plănuiesc vacanța pot câștiga, prin tragere la sorți, o experiență premium pe plajă, pentru două persoane.

Pentru a intra în tragerea la sorți, consumatorii trebuie să achiziționeze unul dintre produsele Gerovital Sun în ediție limitată din magazinele de brand Farmec și Gerovital, de la punctele de vânzare din perimetrul Neversea Beach sau online, de pe farmec.ro, și să înscrie bonul pe premiicufarmec.ro. Tragerile la sorți au loc de două ori pe săptămână, până pe 15 august. Mai multe detalii despre mecanismul campaniei sunt disponibile pe site-ul de concurs.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri