Summer Fashion Gala 2021 prezintă ultimele colecții din moda românească și internațională la Veranda Mall

Pe 23 iunie, Veranda Mall găzduiește unul din cele mai așteptate evenimente de modă ale verii: Summer Fashion Gala 2021, aflat la cea de-a șasea ediție.

Comunicat de presă

Evenimentul prezintă ultimele colecții ale unora dintre cei mai cunoscuți designeri români, cât și branduri internaționale. Accesul în zona destinată evenimentului va avea loc pe bază de invitație, însă pasionații de fashion sunt așteptați de la ora 19.00 în zona amfiteatrului Veranda Mall pentru a descoperi tendințele acestui sezon.

Industria creativă are un motiv de bucurie: Summer Fashion Gala face un pas spre normalitate și anunță următoarea destinație inedită: Veranda Mall. Evenimentul are loc pe 23 iunie, începând cu ora 19:00 în cadrul amfiteatrului, iar participarea este liberă pentru oricine dorește să descopere tendințele sezonului alături de gazda evenimentului, Cosmina Păsărin.

„După o perioadă de distanțare, în care cel mai la modă accesoriu a fost masca, ne bucurăm să găzduim acest eveniment inedit așteptat în fiecare an cu nerăbdare de către pasionații de modă. Alături de echipa Summer Fashion Gala, vrem să le dăm ocazia să fie primii care descoperă tendințele verii, îmbinând astfel utilul cu plăcutul”, a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Cea de-a șasea ediție Summer Fashion Gala 2021 sărbătoreşte vara prin colecţiile de inspirație cruise ale unora dintre cele mai sonore nume românești, dar și branduri internaționale: Anna Roman Brand, AMSaragia, Aleha Toncea, Atelier Bolero, Atmosphere Fashion, LC Waikiki, Mexton, Studio Cabal, Ylla by Nicole Cherry.

“Oricât ai fi de creativ, nimic nu se compară cu reîntoarcerea show-urilor de moda, de calitate, în fața publicului iubitor de frumos. Odată cu noua ediție Summer Fashion Gala 2021 acest pas important către normalitatea lumii modei este făcut. De astăzi înainte suntem din nou împreună. Eu cred în moda românească.”, a spus Alin Gălățescu, Directorul Artistic al evenimentului Summer Fashion Gala 2021.

Sănătatea este o prioritate așa că întregul eveniment Summer Fashion Gala este organizat conform regulilor stabilite de autorități în vederea combaterii pandemiei de COVID-19.

Pentru a lua parte la eveniment toți invitații vor trebui - să facă dovada vaccinării anti-COVID 19, prezentând adeverința de vaccinare în momentul accesului la eveniment sau să prezinte un test RT PCR, cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment sau să prezinte o adeverință din care să rezulte că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Persoanele care nu îndeplinesc aceste condiţii, vor fi testate gratuit pe loc, de către personal medical autorizat al M Hospital, în momentul accesului la eveniment.

Mai multe detalii despre măsurile de siguranță în vigoare găsiți pe pagina evenimentului. Acestea vor fi actualizate constant astfel încât să vă bucurați de această ediție Summer Fashion Gala 2021 în cele mai sigure condiții.

Summer Fashion Gala 2021 face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri