Colecția de vară este definită de culorile calde, însorite și reflectă principalele tendințe de vară: motive etno, nuanțe calme, accente luminoase și delicatețea formelor.

Comunicat de presă

Noua campanie Juicy Colors lansată de Born2be combină tot ceea ce iubim în sezonul verii: luminozitatea culorilor, energia, căldura și versatilitatea naturii. În această campanie, brandul abordează tema regăsirii de sine în noua realitate pandemică și te îndeamnă să îți creezi propriile momente de plăcere și bucurie.

Tricotaje la modă, motive etno, nuanțe calme

Colecția de vară este definită de culorile calde, însorite și reflectă principalele tendințe de vară: motive etno, nuanțe calme, accente luminoase și delicatețea formelor.

O atenție specială este acordată rochiilor, element central al garderobei în cea mai fierbinte perioadă a anului. Rochiile din acest sezon sunt reprezentate de modele diverse, realizate din tricotaje la modă. De asemenea, în oferta brandului se regăsesc bluze scurte cu mâneci voluminoase, în combinații cu pantaloni cu talie înaltă. Colecția de pantofi include de la sandale ușoare, cu barete subțiri, pantofi eleganți tip mules, la popularele espadrile de vară, care se asortează perfect cu rochiile cu model floral.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Born2be este un magazin polonez online de încălțăminte și îmbrăcăminte care operează în România din primăvara anului 2021. Marca este cunoscută pentru prețurile sale accesibile și promoțiile frecvente. Noile modele din colecția Juicy Colors sunt disponibile pe site-ul Born2be.com.ro.

Instagram @born2be.com.ro

Facebook @born2beromania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri