Cu toții avem în casă o trusă de prim ajutor pentru a putea gestiona în mod eficient eventualele accidente sau urgențe medicale. Și acest lucru nu este doar un act responsabil, ci și o dovadă de grijă și iubire pentru cei dragi.

Comunicat de presa

Un astfel de kit conține, de obicei, un dezinfectant, un antiinflamator, un unguent pentru arsuri, o soluție pentru calmarea iritațiilor sau înțepăturilor de insecte și chiar un antimicotic. Cum ar fi ca toate acestea să poată fi înlocuite cu un singur produs inovator? Cu siguranță ar fi mai simplu pentru toată lumea. Pentru că atunci când unul dintre membrii familiei suferă un mic accident, intervin emoțiile și parcă e tot mai greu să găsești rapid cea mai bună soluție pentru a interveni.

Compania MBA Pharma a creat un produs inovator ce poate trata cu succes toate tipurile de leziuni cutanate, de la simplele înțepături de insecte și arsuri solare și până la leziuni majore, cum sunt escarea sau piciorul diabetic.

Este vorba de KAdermin, un produs ce este disponibil în două variante: spray și cremă, ambele având la bază o formulă inovatoare patentată, cu eficiență dovedită clinic în tratarea oricărui tip de rană.

Tehnologia inovatoare ce stă la baza KAdermin Spray:

Formula patentată SILVERSIL CLOREX (SCX) din KAdermin garantează stabilitatea fotochimică și termică a ionilor de argint. Acest complex are un mecanism unic și inovator de acțiune prin interacțiunea sa cu toate ingredientele active.

Caolinul acționează ca material absorbant în cazul plăgilor exudate, iar acidul hialuronic funcționează ca un polimer cu formare de peliculă, ajutând la hidratarea țesuturilor și accelerând procesul de vindecare.

Clorhexidina și ionii de argint au proprietăți antibacteriene, antiseptice și dezinfectante. Cele două substanțe distrug peste 650 de tulpini diferite de bacterii (inclusiv M.R.S.A), virusuri și fungi și nu dezvoltă rezistență bacteriană.

De ce să alegi KAdermin?

KAdermin este un produs universal în tratarea rănilor, poate fi folosit de toată familia, grăbește procesul de vindecare, previne formarea cicatricilor inestetice, reduce durerea și este ușor de folosit.

Când poți folosi KAdermin?

Această soluție inovatoare este recomandată în cazul tăieturilor, abraziunilor, iritațiilor, eczemelor, arsurilor ușoare, arsurilor solare, micozei piciorului, piciorului diabetic, escarei, plăgilor exudate, leziunilor ulcerative, leziunilor chirurgicale, epiziotomiei și chiar în cazul iritațiilor cauzate de incontinența urinară.

Formula KAdermin Cremă are o compoziție similară cu cea a KAdermin Spray, urmând același mecanism de acțiune: distruge toate tipurile de bacterii, virusuri și fungi de la nivelul rănii, previne infectarea și protejează împotriva agresiunii microbiene externe.

KAdermin Cremă mai are în compoziție și dimeticona (polidimetisiloxan), o substanță ce formează un film protector, ca un pansament transparent cu efect de barieră, prevenind pierderea apei. În plus, aceasta menține un mediu steril, ameliorează durerea, reduce eritemul și pruritul, scade riscul formării cicatricilor hipertrofice și previne deschiderea rănilor recente.

Cele două produse sunt disponibile în farmaciile din toată țara, iar mai multe informații despre soluțiile noastre inovatoare găsiți pe www.mbapharma.ro.

https://www.instagram.com/sanatate.smart/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri