Pentru fiecare poveste înscrisă în aplicație, Fundația AVON donează câte 1 dolar organizațiilor care ajută femeile, cu obiectivul de a strânge un milion de povești din întreaga lume.

Comunicat de presă

În luna martie, AVON își dorește să ajute femeile să își facă auzite vocile și lansează platforma Watch Me Now, cea mai mare platformă digitală dedicată femeilor, prin care acestea își pot împărtăși poveștile de viață și pot inspira și ajuta și alte femei prin experiențele lor.

Un nou studiu realizat de AVON arată că femeile își doresc să își împărtășească povestea și se simt mult mai bine atunci când vorbesc despre experiențele lor.

Poveștile spuse pot schimba povestea altor femei

Pornind de la ideea că poveștile împărtășite au puterea de a schimba o altă poveste, femeile din întreaga lume sunt invitate să acceseze platforma și să scrie acolo povestea lor – fie despre cum și-au găsit forța interioară, despre cum au reușit să depășească un obstacol, despre efortul de a atinge un obiectiv, despre lupta cu greutățile de zi cu zi sau despre micile victorii, toate aceste povești contează și merită spuse. Fiecare astfel de poveste poate inspira și poate ajuta o altă femeie, care se confruntă la rândul ei cu o situație similară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

De la provocările despre ce înseamnă a îmbina viață de mamă cu cariera, la relatările supraviețuitoarelor unor boli grave sau ale oricărei forme de abuz și violență, fiecare poveste este unică în felul ei și oferă o lecție de viață.

Platforma Watch Me Now își dorește să redea femeilor încrederea în forțele proprii și să le arate cât sunt de puternice și de curajoase și cum fiecare experiență trăită nu trebuie subestimată.

AVON îndeamnă fiecare femeie să își spună povestea mai departe

Nicio poveste nu este prea mică, iar AVON își dorește să conecteze femeile prin poveștile lor, să le ofere șansa de a se face auzite și de a le transforma într-un model pozitiv pentru alte femei care au nevoie de inspirație și de ajutor în momentele dificile.

Totodată, pentru fiecare poveste împărtășită, Fundația AVON donează 1 dolar organizațiilor care ajută femeile, pentru că o lume mai bună pentru femei este o lume mai bună pentru noi toți.

Angela Crețu, CEO AVON, declară: „Într-o lume în care vocile nu sunt egale, ne dorim să facem mai mult auzită vocea femeilor și să le oferim putere și încredere în forțele proprii. Misiunea AVON este aceea de a ajuta femeile să depășească orice provocări și bariere, devenind cea mai bună versiune a lor. De Ziua Femeii, conectăm femeile din întreaga lume și le îndemnăm să inspire prin povestea lor. Noua platformă Watch Me Now le oferă un spațiu în care vocea lor este auzită, unde se simt mai puternice și mai curajoase. Cât mai multe povești spuse înseamnă mai multe modele pozitive pentru femeile care au nevoie de inspirație și de ajutor în momente dificile.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri