Dacă ar fi să facem un sondaj, tusea ar fi cu siguranță cel mai enervant simptom al răcelii. Deși este un mecanism de apărare al organismului, ce are scopul de a elibera căile respiratorii de mucus sau iritanți străini, tusea nu este o experiență foarte plăcută, iar episoadele persistente pot avea repercursiuni asupra sistemului respirator.

Comunicat de presa

Dacă te confrunți cu o tuse productivă, Fiterman Pharma îți vine în ajutor cu gama care pune tusea la colț!

Imunotus Forte conţine ingrediente active naturale, care contribuie la menţinerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar, fiind indicat pentru fluidizarea secrețiilor mucoase și favorizarea expectoraţiei. Destinat adulților și copiilor de peste12 ani, Imunotus Forte nu conţine coloranţi sintetici sau conservanţi. Efect cu doar un plic/zi.

Celor mici le sare în ajutor siropul Alinan® Imunotus® Iedera, un supliment alimentar pentru sănătatea căilor respiratorii, special conceput pentru a fi administrat copiilor cu vârsta peste 2 ani. Pe lângă eliberarea căilor respiratorii, siropul contribuie și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Mai multe informații despre gama Imunotus găsiți pe site-ul www.fitermanpharma.ro. Produsele sunt disponibile atât pe shop.fitermanpharma.ro, cât și în farmacii.

Urmărește-ne și pe facebook.com/LaboratoareleFiterman sau pe instagram.com/fitermanpharma


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri