Fie că au apărut în urma unei intervenții chirurgicale, a unei arsuri sau tăieturi sau au  fost cauzate de slăbit sau de sarcină, cicatricile și vergeturile sunt deranjante și vrem să pară cât mai puțin inestetice.

Comunicat de presa

Bătălia este destul de dificilă, deoarece în acel loc, pielea a avut de suferit și trebuie reparată cu ajutorul unor produse adecvate.

Pentru aceste situații există REGEN-SIL® gel, un produs pe bază de silicon!

Cu o eficiență dovedită clinic, REGEN-SIL® gel este un tratament modern, rapid și ușor pentru îngrijirea cicatricilor, datorită unei asocieri eficiente de 3 TIPURI de SILICONI, care permit formarea unei bariere protectoare invizibile discrete între zona afectată și mediul exterior.

Cu doar 1 aplicare pe zi, REGEN-SIL® gel:

  • atenuează și aplatizează cicatricile în relief
  • estompează culoarea cicatricilor înroșite sau brunificate
  • previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a tesutului cicatriceal
  • calmează mâncărimile și orice alt disconfort asociat cicatricilor
  • împiedică deshidratarea pielii, o lasă să respire și îi crește elasticitatea
  • recomandat în prevenția și tratamentul vergeturilor

Poate fi administrat în condiții de siguranță la nou-născuți, copii, persoane cu pielea sensibilă, femei gravide, dar și în timpul alăptării.

Nu conține excipienți, parfum, conservanți și alergeni, iar după aplicare pot fi folosite și alte produse cosmetice, farmaceutice sau, de ce nu, un machiaj corector.

Regen-sil este un dispozitiv medical ce se eliberează fără prescripție medicală. Puteți afla informații despre produs și pe site-ul: https://www.fitermanpharma.ro/produse/regen-silgel/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri