Festivalul de muzică electronică din București va avea loc în septembrie.

Comunicat de presă

SAGA Festival va avea loc între 11-13 septembrie în parcul Izvor din Capitală. Decizia de a muta festivalul în toamnă, a venit după ce organizatorii au monitorizat îndeaproape situația la nivel global din ultimele săptămâni cu privire la COVID-19. Amânarea evenimentului a fost cea mai bună opțiune, sănătatea și bunăstarea participanților fiind principala prioritate.

Acest eveniment reprezintă un moment special de sărbătorire a unei noi experiențe muzicale, electronic dance, care pătrunde în hub-ul cultural al României. Acest festival absolut inovator – produsul ALDA (AMF) & Insomniac (EDC) - marchează un nou început pentru scena festivalurilor din Europa de Est, cu reprezentații muzicale extraordinare, care vor avea loc de-a lungul a trei zile de sărbătoare. Organizatorii festivalului au menționat că line-up-ul, care va fi anunțat în curând, s-ar putea să fie ușor diferit, din cauza calendarelor artiștilor, însă asigură că lista finală va fi la standardele ridicate ale ALDA și Insomniac. De asemenea, va include și un artist surpriză, care va fi anunțat în perioada următoare.

Această unică experiență de festival se va desfășura în aerul plăcut de vară târzie, cu mult soare și oameni dornici de distracție care vor veni din toate colțurile lumii pentru a savura un moment de neuitat din istoria muzicii electronic dance.

Plin de spectacole vizuale captivante – o mică selecție fiind prezentată, recent, invitaților la “SAGA launch event” – participanții vor fi impresionați de amploarea acestui eveniment. “The story of SAGA” va avea ca scop scrierea unui nou capitol din istoria muzicii electronice, cu povești care vor fi spuse multor generații de acum încolo.

Cu peste 350 de show-uri organizate și peste 30 de brand-uri de evenimente muzicale, vizitate de milioane de participanți din întreaga lume, reputația ALDA în industria muzicii electronice a propulsat acest nume în topul organizatorilor, unde este poziționat alături de gigantul american Insomniac. Cu pasionați de muzică și distracție din întreaga lume, care vor experimenta ediția inaugurală a acestei sărbători muzicale anuale, toate privirile sunt îndreptate acum către evenimentul din luna septembrie. Ești gata să experimentezi începuturile SAGA?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri