12:02, 11 Februarie 2020 publicat în Noutati

În cele șase episoade ale documentarului, experți de renume mondial își propun să intre în profunzimile minții dictatorului nazist.

Comunicat de presa

HISTORY® transmite în exclusivitate, din 19 februarie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00 documetarul „Hitler: cum am devenit tiran”, care analizează modul în care s-a produs ascensiunea carierei lui Hitler și mecanismele care l-au transformat din omul de condiție modestă, în dictatorul recunoscut și temut de milioane de oameni.

Citeste si:
Toamna Misterelor - documentare care explorează unele dintre cele...
Toamna Misterelor -...

În cele șase episoade ale documentarului, experți de renume mondial își propun să intre în profunzimile minții dictatorului nazist, printr-o analiză psihologică detaliată care examinează resorturile interioare, abilitățile de a manipula și a disimula ale omului care a schimbat istoria.

Atât puterea discursului lui Hitler, cât și limbajul corpului acestuia sunt analizate de către experți pe parcursul seriei, pentru a reconstitui profilul tiranului, dar mai ales pentru a oferi o perspectivă nouă asupra lui Hitler și a ascensiunii sale de la viața mizeră din primii ani în Viena, la statutul de Führer al celui de-al Treilea Reich.

Citeste si:
Construcții fantomă
Construcții fantomă

Folosind cercetări recente privind viața lui Hitler, specialiștii evidențiază momente esențiale din ascensiunea și decăderea acestuia. În această serie, figura dictatorului este readusă la viață prin intermediul restaurării și colorizării unor materiale de arhivă foarte puțin cunoscute publicului.

Trailerul oficial al serialului poate fi urmărit aici.
 

Foto fr si main: By Steve Allen /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri