Blue Air împlinește 15 ani de la primul zbor.

Comunicat de presa

Acum 15 ani, pe 13 decembrie 2004, primul avion Blue Air decola de la București spre Timișoara. Era un Boeing 737 seria 300. De atunci, am transportat peste 30 de milioane de pasageri, 37 de milioane de bagaje și am parcurs peste 340 de milioane de km.

Așa arată în câteva cuvinte primii 15 ani Blue Air, pe care compania îi marchează prin lansarea abonamentului Blue Benefits, care oferă pasagerilor posibilitatea să beneficieze de oferte și reduceri speciale pe tot parcursul anului, pentru un număr nelimitat de zboruri. Fiind un produs aniversar, a fost astfel conceput încât costul acestuia să fie acoperit încă de la prima călătorie cu familia sau cu prietenii.

“Celebrăm împreună 15 ani de pasiune pentru călătorii și excelență în aviație – o bună ocazie pentru reînnoire. Prin lansarea Blue Benefits, ne-am dorit să colorăm în albastru aniversarea noastră din acest decembrie, spune Oana Petrescu, Director General Blue Air. În prezent, principala noastră prioritate o reprezintă îmbunătățirea substanțială a experienței pasagerilor nostri - atât online, cât și la telefon, pe aeroport și în zbor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Ne dorim să menținem toate acele valori care ne-au adus unde suntem astăzi - siguranță, punctualitate, confort - și să venim cu servicii noi care să aducă valoare călătoriei cu Blue Air. Iar Blue Benefits oferă pasagerilor ocazia de a călători și mai mult cu Blue Air”, a declarat Oana Petrescu, Director General Blue Air

Ce reprezintă programul Blue Benefits?

Blue Benefits este un serviciu de abonamente oferit de Blue Air, care te ajută să mergi acolo unde te poartă inima și pașii. Mai aproape de prieteni, de noi pasiuni sau de noi oportunități de afaceri.

“Blue Benefits” a fost creat să te ajute să călătorești mai mult alături de una, până la opt persoane. Programul oferă trei opțiuni de pachete structurate astfel:

• Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot călători alături de o persoană dragă și se vor bucura împreună de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Valoarea medie economisită este de 72 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 39.99 Euro/an.

Împreună în arte și simțiri Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

• Blue Benefits FAMILY - Blue Air are grijă de bugetul familiei. Alături de (până la) alte trei persoane, pasagerii noștri vor putea beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Prețul abonamentului este de 74.99 Euro/an.

• Blue Benefits FRIENDS – Știm cât de importanți sunt prietenii! Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, pasagerii Blue Air vor putea călători alături de (până la) alte opt persoane. Împreună vor putea economisi până la 324 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Și pentru că e Decembrie și ne plac cadourile, extindem programul de abonamente Blue Benefits cu un alt dar albastru: Blue Boomerang, un atuu al abonamentelor Blue Benefits.

Ce reprezintă și cum funcționează serviciul Blue Boomerang? Răspunsul este simplu! Pe bază de recomandare. Recomanzi abonamentele Blue Benefits celor dragi și câștigi. Ei vor putea beneficia de prețuri și oferte speciale pentru serviciile Blue Air, iar tu câștigi suma de 10 euro la fiecare abonament Blue Benefits achiziționat de prietenii și familia ta. Suma se va întoarce precum un boomerang către tine. Mai multe recomandări, mai multe câștiguri!

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Ia-ți acum abonamentul Blue Benefits și înscrie-te în campania de recomandări!

www.bluebenefits.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri