Dacă încă nu te-ai hotărât cu ce te vei îmbrăca de Revelion și ești în căutarea acelei ținute care să te pună în evidență și să te facă să strălucești în noaptea dintre ani, echipa ANSWEAR.ro vine în sprijinul tău câteva sfaturi și surse de inspirație.

Comunicat de presa

“A-ți lua rămas bun de la anul 2019 și a-l primi pe cel nou așa cum se cuvine presupune o ținută deosebită, adecvată. Este printre puținele ocazii din an în care putem să purtăm paiete și sclipici până la refuz! Prin urmare, nu te limita și alege-ți cele mai la modă materiale, pentru a-ți lua la revedere de la 2019 cu stil”, spun specialiștii în fashion de la ANSWEAR.ro.

De asemenea, asigură-te că outfit-ul tău este în concordanță cu cele mai tari tendințe, astfel incât apariția ta la petrecerea de Revelion să fie de-a dreptul irezistibilă.

Nebunia paietelor

Revelionul se petrece nu numai acasă la un prieten, ci și la restaurant, într-o cabană la munte sau la o sală de bal. În oricare dintre aceste ocazii poți străluci, literlamente, ca un milion de dolari! Paietele și țesăturile metalice au intrat în lumea modei, așa că merită să le porți cât timp sunt încă în tendințe. Dacă ești familiarizată cu extravaganța și curajul în stilizări, alege un set de paiete în stilul anilor 70. Vrei să pari foarte șic? O rochie lungă strălucitoare va atrage privirile tuturor. Dacă vrei un look un pic mai modest, alege un mini în loc de maxi, în care textura de paiete să se combine armonios cu un material neted.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Și dacă nu paiete, atunci ce?

Deși recomandăm paiete în fiecare an, dacă preferi să strălucești de Revelion într-un mod diferit, alege materialele cu o textură interesantă. Recomandăm, mai presus de toate, piele, velur, dantelă și satin. Modul în care folosești materiale la modă depinde doar de tine. Combinațiile cele mai potrivite sunt pantaloni din piele cu o bluză din dantelă, precum și o fustă din tul și un top din catifea. Ceva bun pentru toată lumea!

Accesorii de Revelion

Teoria impune să alegi accesorii modeste și neutre dacă ai o ținută bogată, dar în ultima seară a anului îți poți permite să încălci regulile modei. Nu trebuie să fie ceva plictisitor sau prea simplu – strălucirea este binevenită! Pariază pe cizme îndrăznețe sau sandale cu toc înalt, decorate cu accesorii metalice. Pentru geantă, poți alege un model mic din catifea. Nu uita de alte accesorii – centurile cu cataramă distinctivă sau cerceii mari (cei rotunzi sunt foarte la modă) vor face de asemenea o treabă bună. De asemenea, nu uita de machiajul potrivit: lasă-ți pleoapele să se acopere cu sclipici, iar iluminatorul să fie folosit cu încredere pentru un plus de strălucire!

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri