Donație de mobilier pentru Casa de tip familial Casa Mea

12:12, 10 Decembrie 2019 publicat în Noutati27 share-uri

Casa de tip familial Casa Mea din municipiul Giurgiu, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu va fi dotată cu mobilier nou datorită sprijinului oferit de Asociația SOS Viețile copiilor.

comunicat de presa

După vizita efectuată cu ocazia zilei Sf. Nicolae în casele de tip familial, președinta acestei  organizații, Gabriela Enache, s-a preocupat pentru a găsi sponsori în vederea  achiziționării a șapte paturi și cinci dulapuri necesare pentru copiii cu dizabilități care vor locui în Casa de tip familial Casa mea.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

De asemenea, a  achiziționat și un aspirator de secreții traheale necesar pentru copiii cu traheostomă din casa de tip familial Ioana. Valoarea mobilierului este de 8900 lei iar a aspiratorului medical performant de 2600 lei.

În prezent, casa de tip familial Casa Mea se află în proces de reabilitare, spațiile  fiind reparate și igienizate, așa că dotarea cu mobilier nou a acestei structuri este binevenită. Mulțumim Asociației SOS Viețile Copiilor și tuturor sponsorilor pentru implicare și generozitate”, a declarat Cătălin Lupu, director General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. 

Citeste si:
Pentru al doilea an consecutiv, Electrolux se află în topul...
Pentru al doilea an...

foto Aniwhite/ Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri