Caran d’Ache Geneve, marca elvețiană de instrumente de scris de lux, a deschis noul său Boutique Atelier din România, în cadrul galeriei The Grand Avenue, situată la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel din Capitală.

comunicat de presa

În cadrului noului boutique, clienții vor avea la dispoziție o gamă largă de produse: instrumente de scris din gama uber-premium, instrumente din gama Office Line, materiale pentru desen și pictură, dar și brichete, butoni și o varietate de produse din piele fină, cu un design elegant - portofele, etuiuri, curele, genți sport, serviete și multe altele.

Toate articolele sunt proiectate, dezvoltate și realizate în Geneva, folosind materiale prețioase, precum ruteniu, paladiu, platină, aur și lac de China. Edițiile speciale ale instrumentelor de scris Caran d’Ache, Astrograph, Caelograph sau 1010 Timekeeper sunt decorate cu diamante și alte pietre prețioase. În atelierele Caran d’Ache lucrează meșteșugari cu peste 90 de aptitudini specializate, forțând limitele tehnologiei, zi de zi.

Inaugurarea noului boutique din cadrul The Grand Avenue este o continuare naturală a evoluției brandului pe piața din România. În această locație premium, spațiul interior a fost conceput și stilizat la exigențele de Boutique Atelier. Fiecare instrument de scris Caran d'Ache oferit cadou cristalizează emoția celebrării și a relației cu persoanele dragi și partenerii de afaceri. Mai mult de 500 de instrumente de scris pot fi personalizate în boutique, prin tehnici speciale de gravură.

Suntem reprezentanții Caran d’Ache în România de opt ani și ne-am dorit, încă de la început, să prezentăm marca cu dedicație și rafinament, privilegiați fiind să ne apropiem de exigentul client român. Vom continua să încurajăm creativitatea, prin spațiul dedicat și prin cursurile de desen și pictură pentru tineri și adulți, cu materiale artistice de cea mai înaltă calitate, Swiss Made” declară reprezentanții Caran d’Ache în România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri