Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la inaugurarea primului magazin, KitchenShop lanseaza si website-ul gatesc.ro.

Comunicat de presa

KitchenShop, retailer de vase pentru gatit, ustensile si accesorii pentru bucatarie din Romania, aniverseaza in 2019 zece ani de activitate. Business-ul 100% romanesc fondat de Laurentiu Ilie a evoluat de la o cifra de afaceri de un milion de euro in 2010 la 10 milioane de euro in 2018. In prezent, compania are 156 de angajati si, pe langa platforma de vanzare online www.kitchenshop.ro, detine o retea de 18 magazine: 17 deschise in cele mai mari orase din Romania si un magazin in Budapesta, Ungaria.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la inaugurarea primului magazin, KitchenShop lanseaza si website-ul gatesc.ro. Acesta este o platforma online care vine in sprijinul bucatarilor amatori si profesionisti, oferindu-le acces la retete culinare testate si atent selectate, precum si sansa de a castiga bani in schimbul publicarii propriilor retete.

“Cu lansarea gatesc.ro, ne dorim sa cream cea mai complexa platforma socio-culinara din Romania. in 2019, aceasta va fi una dintre prioritatile de investitie pentru noi“, a spus Laurentiu Ilie, Director General si proprietar KitchenShop.

Pentru cei aflati in cautarea inspiratiei culinare, gatesc.ro pune la dispozitie o serie de functii inedite fata de site-urile de retete obisnuite, cum ar fi posibilitatea de filtrare a retetelor in functie de ingrediente, nivel de dificultate, timp de preparare sau specificul retetei, optiunea de a crea meniuri zilnice si saptamanale si liste de cumparaturi personalizate, optiunea de a salva retetele favorite, de a urmari bucatarii preferati si de a primi notificari legate de activitatea acestora pe gatesc.ro.

O alta particularitate a platformei este faptul ca bucatarii si bloggerii culinari care publica propriile retete sunt recompensati cu pana la 21 lei pentru fiecare reteta, bani acordati sub forma de puncte KitchenShop.

De asemenea, cu prilejul aniversarii, clientii vor primi 10% garantat inapoi pe cardul de membru KitchenShop Club la fiecare achizitie in perioada aniversara: 15.03 – 14.04.2019. Cardul si contul de membru KitchenShop Club se pot obtine gratuit, cu multe alte beneficii pe termen lung.

Gatitul, un trend in ascensiune

„Cele mai recente studii despre obiceiurile, alimentatia si stilul de viata al romanilor mentioneaza sub o forma sau alta faptul ca acestia inca gatesc acasa, au obiceiul de a aduna familia si prietenii in jurul mesei si percep gatitul in casa drept mai sanatos si mult mai eficient din punctul de vedere al costurilor. De asemenea, si-ar dori sa aiba mai mult timp si energie pentru a gati mai des.

in plus, din ce in ce mai multe persoane sunt atrase de cooking. Gatitul nu mai este o simpla necesitate, ci a devenit, pentru multi, o pasiune, un tool de dezvoltare personala sau chiar o directie de reorientare profesionala. KitchenShop este alaturi de aceste persoane, pentru a le face experienta cat mai placuta, prin varietatea de produse de calitate pe care le oferim”, a spus Laurentiu Ilie.

Foto homepage: By Anton27 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri