Comunicat de presa
Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAUL Bistro. Astfel, la PAUL Universitate, din Bucuresti, clientii se pot bucura de o noua experienta à la française, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodata, pentru prima data intr-o locatie a lantului, clientii vor fi intampinati aici de o echipa de ospatari.Pe langa produsele clasice cu care ne-a obisnuit – precum Tartelette Framboises, Éclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois si Tomates Mozzarella – in Bistro au aparut preparate noi, cum ar fi pulpa de rata – Confit de canard, file-ul de cod – Cabillaud Royal de Méditerranée, sau obrajori de vita - Pièces de Bœuf, care alaturi de un pahar de vin frantuzesc suna cel mai bine.
„PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus sa le oferim celor care ne trec pragul o experienta autentic frantuzeasca, intr-o atmosfera relaxata si eleganta. Transformarea brutariei de la Universitate a venit ca un pas firesc in dezvoltarea noastra, pentru ca ne dorim sa aducem in Romania acel joie de vivre pentru care sunt renumiti francezii”, a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania.
Multumita conceptului de Bistro, clientii vor avea parte de o experienta complet noua, intr-o atmosfera boema, marca PAUL.
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani