Un par frumos si sanatos atrage toate privirile si este detaliul care face diferenta dintre un look sofisticat si unul banal. In plus, parul joaca un rol important si in evidentierea fizionomiei fetei, de aceea trebuie sa-i acordam atentia pe care o merita. Dar ce facem atunci cand, din cauza stresului, dezechilibrelor nutritionale, schimbarilor de temperatura sau din cauza altor agresiuni, acesta devine fragil si cade?

Laboratoarele Klorane au creat o gama ce are ca ingredient de baza chinina, o molecula cu puternice proprietati fortifiante. Aceste produse stimuleaza cresterea parului, ii redau vitalitatea si rezistenta, fiind solutiile perfecte pentru un par ce va fi admirat de toata lumea.

Pentru dezvoltarea acestor produse, expertii Klorane au ales coaja de Chinchina, arbore originar din America de Sud, pentru continutul sau bogat in mod natural in chinina. Aceasta este culeasa manual, apoi concentrata intr-un extract activ brevetat.

In Romania, gama Klorane Chinina cuprinde:

Sampon cu Chinina si vitamina B - acest sampon stimuleaza cresterea parului datorita actiunii combinate a ingredientelor, reda vitalitatea si rezistenta parului.

Balsamul Chinina – acest balsam combina extractul de chinina cu un complex de vitamine B (B5, B6, B8) pentru a intari structura parului si pentru a stimula cresterea lui arul isi recapata vitalitatea si rezistenta, iar descurcarea devine mai usoara.

Serul Force Kératine, impotriva caderii reactionale a parului – inspirati de cele mai recente metode de micronutritie, expertii Klorane au creat primul ser revitalizant bazat pe: cheratina extrasa din plante (contine aminoacizi similari cu cei ai cheratinei din firul de par), chinina, cafeina si vitaminele B3, B5, B6 si B8.
Laboratoarele Klorane ofera o gama larga de produse de ingrijire pentru intreaga familie. Acestea sunt fabricate in Franta si respecta cele mai inalte standarde de siguranta, avand la baza ingrediente active naturale, atent selectionate.

Descopera produsele Laboratoarelor Klorane in farmacii sau afla mai multe informatii de pe site-ul nostru https://www.klorane.com/ro-ro

Foto homepage: Pexels/ neosiam


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri