Exista o paleta variata de cadouri pe care le poti oferi celor dragi de sarbatori, insa in cazul in care anul acesta vrei sa faci o altfel de surpriza, iti venim in ajutor cu o sugestie rapida.

Comunicat de presa

Exista o paleta variata de cadouri pe care le poti oferi celor dragi de sarbatori, insa in cazul in care anul acesta vrei sa faci o altfel de surpriza, iti venim in ajutor cu o sugestie rapida.

Daca vrei sa renunti la cadourile clasice, o idee rapida si accesibila este voucherul-cadou, care poate fi folosit in cadrul unei clinici de frumusete. Atelierul de Slabit este unul dintre locurile in care poti beneficia de un gift card in valoare de 450 de lei la achitarea sumei de 300 de lei. Voucherul poate fi folosit pentru toate procedurile din clinica – de remodelare corporala, diminuare celulita, slabire localizata, epilare definitiva, lifting facial si tonifiere cutanata.

Care sunt tehnologiile din spatele tratamentelor disponibile in clinica

Pentru partea de remodelare corporala, poti opta pentru doua tratamente cu rezultate vizibile inca de la primele sedinte – VelaShape II si Safyre. VelaShape II trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei, in timp ce Safyre elimina celulita, tonifica si regenereaza tesuturile pielii si reduce tesutul adipos. O alta procedura non-invaziva pentru eliminarea tesutului adipos este tratamentul CoolTech, procedura non-invaziva de criolipoliza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Pentru incetinirea imbatranirii pielii poate fi folosit tratamentul Safyre pentru ten, care stimuleaza productia de colagen si imbunatateste textura pielii, iar pentru indepartarea parului nedorit de pe corp, Atelierul de Slabit pune la dispozitia clientilor un echipament performant de epilare definitiva, non-invaziv si nedureros, care poate fi folosit pentru orice tip de piele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri