Pe data de 9 Noiembrie 2016 in cadrul Facultatii de Drept, in amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinta dedicata antreprenorilor din Romania.

Pe data de 9 Noiembrie 2016 in cadrul Facultatii de Drept, in amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinta dedicata antreprenorilor din Romania. La initiativa Asociatiei Nationale a Antreprenorilor din Romania, speakerii internationali sub bagheta lui Perry Timms, isi dau intalnire in cadrul Beauty of Entrepreneurship 2016 - prima conferinta internationala despre antreprenoriat, leadership, femei in afaceri si nu numai!

Si pentru ca foarte multe femei nu isi cunosc inca adevarata putere si valoare, acesta este momentul in care se pot regasi. Speakerii nostri va vor oferi tot suportul lor, printre care si Yvette Larson care ne transmite gandurile ei:

“Atunci cand o femeie are curajul sa se afirme pentru a arata cat este de puternica, capabila si increzatoare in fortele proprii, ea devine automat un exemplu de urmat. Nu doar pentru alte femei, ci pentru oricine. Este dovedit faptul ca business-ul este mai profitabil si mai putin riscant, atunci cand este diversitate a angajatilor, in special in posturile de conducere. Prin prezenta mea ca speaker la acest eveniment – Beauty of Entrepreneurship 2016 – voi incuraja femeile, care sunt oricum minunate in activitatea lor profesionala, sa se considere expert, modele demne de urmat si le voi sfatui sa se faca (mai) cunoscute, atat pentru ele insele cat si pentru cei din jurul lor.”

Penny Haslam este speaker motivational si de business, cu o experienta de mai bine de 20 de ani de interviuri cu persoane de business, experienta obtinuta in cadrul BBC, unde a fost journalist business. In prezent lucreaza in sfera de business, oferind suport atat persoanelor care detin o afacere cat si marilor organizatii, ajutandu-i sa se reintegreze, redescopere ca persoane si echipe, ca experti pentru ca acestia sa obtina avantajul competitiv. Penny este TEDx speaker si a fost numita Speaker al anului 2016, de catre PSA UK.

Biletele pentru conferinta Beauty of Entrepreneurship 2016 pot fi achizitionate in format electronic de pe site-urile: www.bilete.ro; www.eventim.ro; www.bilet.ro; https://www.startickets.ro/; www.ticketnet.ro;.

Biletele pot fi achizitionate si prin cerere pe email catre cristina@anaa.ro

Si pentru ca stim cat de important este sa fii impreuna cu prietenii, colegii si partenerii, am creat o oferta speciala pentru grupuri de minim 5 persoane! Pachetul 5 dimensiuni ale Frumusetii.

Vino alaturi de prietenii sau colegii tai si poti beneficia de un discount de 15 % pentru biletele achizitionate.

Printre subiectele principale care vor fi dezbatute in cadrul conferintei se numara:

Rolul social media in business si implicit in antreprenoriat - Pentru ca trebuie sa ne adaptam cu rapiditate si usurinta, iar dezvoltarea tehnologiei joaca un rol important in acest sens;

Abordarea corecta si surpinderea esentei fiecarei situatii, dar si esenta ta - Pentru ca trebuie sa devii un bun analist, sa fii mereu pe faza si intotdeauna sa stii sa iti recunosti valorile tale si pe ale celorlalti;

Ce inseamna de fapt sa fii leader? - O intrebare la care este imperios necesar sa iti raspunzi in momentul in care iei decizia sa devii antreprenor si nu numai. Doar ca in antreprenoriat vei fi “testat” in fiecare zi pentru abilitatile de leadership, chiar daca este vorba doar de tine sau ai si cativa angajati sau parteneri;

Cum iti alegi echipa potrivita? Si iata ca este nevoie de intuitie, obiectivitate si din nou abilitati de leader pentru a reusi sa iti formezi echipa de care ai nevoie. Relatiile interumane sunt de fapt filtrul tuturor rezultatelor pe care le obtinem pentru ca traim intr-o societate si avem nevoie unii de ceilalti pentru a realiza si atinge obiectivele dorite.

Beauty of Entrepreneurship inseamna multe alte subiecte interesante si povesti ale unor oameni care au avut curajul sa isi urmeze visul, speakeri internationali care vor transforma o conferinta intr-un eveniment grandios care se doreste sa devina recurent in Romania.

Printre speakerii prezenti in cadrul conferintei Beauty of Entrepreneurship se numara:

Perry Timms – speaker TEDx cu peste 20 de ani de experienta in adaptarea lumii de business cu schimbarile din tehnologie si dezvoltare organizationala, fondator al PTHR (People and Transformational HR); Penny Haslam – speaker profesionist, cu experienta in jurnalism de business in cadrul BBC, in prezent specializata in consultanta media si formare profesionala; Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoana ambitioasa si cu darul de a motiva pe toti cei care o cunosc; Julie Bishop – specialist in social media si recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, in branding si marketing; Branislava Antovic – blogger si fashion stylist din Serbia, antreprenoare si pasionata de lumea modei; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeza care a vrut sa faca cunoscuta intregii lumi frumusetea Romaniei; Maria Andrei - in prezent organizator si director artistic al evenimentelor de fashion. Maria are o vasta experienta in lumea modei ca fashion stylist, avand in portofoliu colaborari cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro si multe altele; Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat in performanta profesionala, marketing si neurostiinte. Speaker TEDx si autor al cartii “A networking book”; Amalia Iscu – co-fondatoare a scolii de dans Tango Tangent, pasionata de tango, instructor si dansator profesionist; Gilbert Iscu – co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar si de marketing, ocupandu-se de imaginea si intregului cadru de marketing si creatie al scolii si Daniel Mandita – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbari profesionale pana cand a descoperit frumusetea antreprenoriatului, urmandu-si pasiunea: Tango.

Conferinta se va incheia cu o Gala de premiere si cocktail party care vor fi gazduite de Sheraton Bucharest Hotel. Mai multe detalii pe: https://anaa.ro/beauty-of-entrepreneurship/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri