Sfatuieste-te cu cel mai bun wedding planner si ziua nuntii o sa fie fabuloasa!

Iti doresti ca ziua nuntii tale sa fie perfecta, ca organizarea evenimentului tau, cu propriile forte si cunostinte, sa decurga impecabil, fara stres, incurcaturi sau greseli inevitabile?

Sfatuieste-te cu cel mai bun wedding planner si ziua nuntii o sa fie fabuloasa!

Carmen Ionita, omul cu care vedetele isi planuiesc evenimentele importante, introduce, in premiera, in Romania, consultanta personalizata pentru viitorii miri. Acest serviciu se adreseaza cuplurilor care doresc sa inteleaga cum sa planifice un eveniment spectaculos chiar si cu buget mic, cum sa evite greselile de „protocol” si care sunt ingredientele secrete pentru a surprinde invitatii!

Avand o experienta uluitoare in wedding planning, Carmen stie cat de dificil este sa organizezi o nunta fara cusur si implicit, cat de pretioase sunt cunostintele, precum si partenerii unui specialist de profil. In acest sens, ea va invita sa va programati la o sedinta de consultanta, in cadrul careia veti beneficia de sfaturi si secrete de mare valoare, din industrie si nu numai. Toate acestea vor constitui un ghid util in organizarea eficienta a propriului eveniment!

Poate ca nu vei beneficia de asistenta la tot pasul, insa un plan bine gandit si extrem de bine structurat, de catre un specialist absolut, o sa va scuteasca de cautari disperate si de intrebari aparent fara raspuns!

“Cu totii ne dorim ca poate cea mai importanta zi din viata noastra sa fie impecabila. Din toate punctele de vedere. Stim ca acest rezultat ar fi realizabil in intregime doar cu asistenta unui specialist. Insa un wedding planner nu este ceva ce foarte multi isi permit. Din acest motiv, am decis sa ofer o solutie eficienta viitorilor miri. Vreau sa va ofer planul pe baza caruia puteti sa va organizati singuri un eveniment spectaculos. pentru ca fiecare sa se poata bucura cu toata inima de acest moment unic.“, a declarat Carmen Ionita.

*****

Despre Carmen Ionita


Carmen Ionita este un wedding planner de top si omul-minune din spatele a trei proiecte fabuloase: Events by Carmen Ionita , NUNTA By Carmen Ionita si Baiatul cu Flori ! Ea are o expertiza de necontestat, fondata pe organizarea unui numar impresionant de evenimente grandioase, pe parcursul ultimilor sapte ani. Reteta succesului sau are urmatoarele ingrediente: implicare si pasiune de necontenit, o gandire strategica, multa imaginatie, proiectata in idei inovatoare si focus absolut pe obiectivele si dorintele clientului. In plus, ea dispune de un portofoliu amplu de parteneri si furnizori, precum si de o paleta completa de resurse si echipamente, elemente si performante care ii permit sa
satisfaca pana si cele mai sofisticate gusturi sau cei mai pretentiosi clienti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri