Saptamana trecuta, Resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti - Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizata de Maris Made to Measure.

Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura.

Ambasadori, personalitati din sport, oameni politici, vedete, jurnalisti de top, blogeri si key-people au dat curs invitatiei, lasându-se sedusi de atmosfera tipic italiana, unde preparatele culinare specifice zonei Biella, vinurile cu caracter, Proprietà Sperino si muzica au facut seara desprinsa dintr-un film de Fellini.

Momentul artistic sustinut de pianistul Tudor Scripcariu si de soprana Margarita Antoniadou a starnit aplauzele invitatilor, cei doi interpretând compozitii celebre: Aria Norina de Donizetti, I could have dance all night de Frederick Loewe, Quando M’En Vo de Puccini sau Fantaisie-Improptu op 66 de Chopin.

Si pentru ca atunci cand vorbim de Italia nu putem sa nu facem referire la moda, in cadrul evenimentului a fost prezentata noua linie de costume de sezon, realizata de Maris Made to Measure, din tesaturi fine, italiene, Drago SpA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

Invitatul serii a fost Paolo Drago - CEO Drago SpA care a impartasit cu invitatii cateva dintre secretele savoir-faire-ului italian.

Maris Made to Measure este o companie de nisa, 100% romaneasca, fondata in 2012 de Vlad Maris, unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati consultanti de profil. Maris Made to Measure duce conceptul made-to-measure la un alt nivel, prin preocuparea pentru detalii, calitatea tesaturilor si regulile bine definite de realizare a unui costum, ce dateaza de la inceputurile secolului XVII si care au ramas la fel de actuale pana in zilele noastre.

De la tesaturi cu fir de aur marca Harrisons, pentru barbatii extravaganti, pâna la tesaturi clasice pentru cei sobri, Maris Made to Measure pune la dispozitie peste 8000 de materiale ale unor case de traditie in domeniul tesaturilor. In exclusivitate in România, in showroom-ul MTM, veti putea alege branduri cu istorie si expertiza in industrie precum: Drago, Harissons, Bateman Ogden, W Bill, Lesser Fiecare costum comandat de catre client este executat pe baza unei schite (fashion illustration) realizata de talentatul consilier de stil Robert Ciobanu, cel care, de altfel, picteaza manual si butonii pe care ii puteti gasi in showroom.

Monogramele pot fi cusute nu doar in varianta clasica, ci si cu fir de matase, iar cravatele sunt realizate 100% din matase de dud.

“Eu am absolvit Politehnica, sunt inginer. Dupa aceea, m-am inscris la doctorat, iar pe durata lui am mers la stagii in Franta si Italia. Acolo am remarcat ca barbatii se imbraca elegant si poarta haine de calitate, bine croite. Atunci mi-am cumparat si primul sacou“, declara Vlad Maris.

Apoi, a inceput sa poarte tot mai des sacou si cravata si totodata a inceput sa studieze domeniul modei masculine si sa se informeze despre arta costumelor made-to-measure. A fost cucerit de acest nou domeniu pe care il descoperea si a hotarât ca pasiunea sa se tranforme intr-un business.

Piesele vestimentare create de MTM sunt unice datorita selectiei ce cuprinde aproape 8000 de materiale disponibile, de la producatori de renume la nivel mondial (Harrisons of Edinburgh, Holland & Sherry, Cerruti, Monti, Bateman Ogden sau Lanificio Drago) si ofera posibilitati de personalizare completa, pâna la cel mai mic detaliu.

Maris Made to Measure si-a castigat, in timp, o clientela exclusivista, datorita savoir-faire-ului, executiei impecabile a costumelor, simtului estetic si personalizarii in detaliu a oricarui produs, in functie de dorintele clientului.

„Procesul realizarii unui costum este unul foarte complex, incepând cu intâlnirea cu clientul si consilierea acestuia in vederea alegerii materialului , luarea masurilor, un aspect foarte important si delicat, pâna la personalizarea fiecarui item in parte, in functie de preferintele clientului. Apoi urmeaza partea de productie si finisare a obiectului vestimentar in atelierul nostru, dupa care livrarea catre client“, spune Vlad.

L'anificio Drago este una dintre cele mai mari companii italiene din intreaga lume, cu o istorie ce incepe la 1973. Traditiile regasite in istoria Italiei reprezinta sursa de inspiratie a casei. Productia tesaturilor se face in Biella, Lessona si Verona, iar materia prima este obtinuta din Australia si Noua Zeelanda, aceasta pornind de la o finete de 130 extra si potentandu-se in fabricile Drago al maximum, ajungand la 210. Printre tesaturile Drago se numara casmirul, matasea si inul.

Printre invitatii de seama ce au incantat prin eleganta prezenta s-au numarat: Livia Graur, Adina Hala Hugeanu, Camelia Baltoi, Simona Elena Taranu, Cristina Stanciulescu, Monica Colceriu, Catalin si Cristina Soloc, Horia Ghibutiu, Ovidiu Muresanu, Ilie Nastase, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Ramona Badescu, Tiberiu Capudean, Andrew Le Poidevin, Raluca Hagiu, Diana Tofan, Alina Aliman, Elena Perseil, Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus, Andrei Nourescu etc
Sponsor: Vector Watch


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri