PRÉSIDENT, unul dintre cele mai apreciate branduri in categoriile branzeturilor si untului la nivel mondial, continua seria lansarilor inovatoare pe piata romaneasca. Pe langa telemea, PRÉSIDENT isi consolizeaza pozitia de expert in branzeturi maturate cu noua Branza Cremoasa.

Branza Cremoasa PRÉSIDENT ofera consumatorilor romani o experienta culinara unica datorita gustului irezistibil. Este un produs 100% din lapte de vaca, cu gust de telemea, dar o textura fina si surprinzator de cremoasa. Branza Cremoasa PRÉSIDENT este pastrata direct in zer pentru a-si mentine prospetimea si gustul de lapte inclusiv dupa deschiderea cutiei.

”Branza Cremoasa PRÉSIDENT este combinatia perfecta dintre o textura fina, sofisticata si un gust puternic de lapte. Sunt elementele care de fapt diferentieaza Branza Cremoasa PRÉSIDENT de orice alta branza maturata de pe piata. In urmatoarele saptamani asteptam consumatorii in magazinele din Romania sa deguste noile noastre retete care scot in evidenta aceasta textura fina, cremoasa si gustul special al Branzei Cremoase”, declara Monica Radulescu, Marketing Director.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Cu Branza Cremoasa PRÉSIDENT, salata preferata capata o noua savoare, neasteptata, adesea intalnita in vacantele de neuitat. De altfel, acesta a fost punctul de pornire pentru campania de comunicare a Branzei Cremoase PRÉSIDENT. „Fiecare dintre noi am fost in vacante si am avut experiente culinare de care ne aducem aminte cu placere cand ajungem acasa. Gustul Branzei Cremoase este unul dintre acele lucruri care te poarta imediat intr-un astfel de loc, alaturi de cei dragi”.

Despre PRÉSIDENT

PRÉSIDENT este unul dintre cei mai importanti producatori de unt si branzeturi din lume. PRÉSIDENT se distinge prin traditie, maiestrie si pasiune pentru acestea, imbratisand atat produse locale, asa cum este telemeaua, dar si lansand branzeturi internationale consacrate, unice pe piata romaneasca. Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook PRÉSIDENT Romania https://www.facebook.com/presidentromania.
 

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri