Descopera efectul noii formule a cremei nutritive de noapte Biotissima, de la Life Care.

Ureaza-i „Somn usor!” tenului tau seara de seara, oferindu-i ingrijirea completa de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea si prospetimea. Cu noua formula a Cremei nutritive de noapte Biotissima®, iti simti tenul hidratat si catifelat inca de la prima ora a zilei.

Stiai ca, pe durata noptii, pielea se regenereaza aproape de doua ori mai rapid decât in timpul zilei? De aceea, ingrijirea adecvata a tenului pe timp de noapte presupune folosirea unui produs special conceput pentru a sustine si a accelera acest proces. Imbogatita cu ingredientele unice Sepilift DPHP si Lipoactive Inca Inchi, formula imbunatatita si certificata BIO a noului produs Life Care® combate efectul negativ al unor factori precum: stresul si oboseala, conditiile meteo si utilizarea zilnica a unor produse de machiaj ce contin ingrediente care afecteaza tenul.

Sepilift DPHP este un ingredient revolutionar ce remodeleaza pielea, o hidrateaza si o tonifica. Efectele sale asupra ridurilor au fost demonstrate cu ajutorul testelor efectuate in-vitro, ce au aratat ca noua formula Biotissima® are tripla actiune de tonifiere asupra tesutului epidermic, asigura hidratarea de lunga durata pentru ten si atenueaza ridurile si liniile fine, intârziind, totodata, aparitia unora noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Lipactive Inca Inchi este un ulei vegetal, extrem de bogat in Omega 3, 6 si 9, ce restaureaza bariera epidermica si elasticitatea pielii. Multumita acestui ingredient, produsul mentine nivelul optim de hidratare al pielii, fiind ideal inclusiv pentru pielea uscata si degradata.

Argumente pentru o ingrijire speciala a tenului pe durata noptii:

• Ritmului intern al organismului face ca diferite tipuri de celule de la nivelul tesuturilor sa functioneze la intensitati diferite. Studiile au aratat ca celulele destinate proceselor regenerative sunt cel mai active intre orele 11:00 noaptea si 4:00 dimineata.
• Absenta luminii naturale favorizeaza o asimilare mult mai buna a ingredientelor active cu efect anti-aging.
• In timpul somnului, temperatura corpului este mai ridicata, implicit si temperatura de la nivelul pielii. De aceea, tenul devine mai permeabil si absoarbe mult mai bine substantele hranitoare care sustin refacerea pielii.
• Pe fondul temperaturii mai ridicate, organismul elimina o cantitate mai mare de apa noaptea decât in timpul zilei. De aceea, este important sa folosesti un produs capabil sa mentina cantitatea optima de apa in celule si sa previna deshidratarea tenului.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

De asemenea, un pas necesar pentru ingrijirea corecta a tenului inainte de culcare este indepartarea machiajul si a prafului care se acumuleaza, inevitabil, pe piele, in timpul zilei. Prin demachiere, porii sunt eliberati, iar pielea se relaxeaza. Cu o textura catifelata, Demachiatul bifazic Biotissima® curata delicat tenul, oferindu-i un plus de hidratare. Formula contine extract de aloe vera bio si ulei organic de macadamia, o sursa bogata de acid palmitoleic, un acid gras foarte rar, cu proprietati anti-aging.

Despre Life Care®

Infiintata in 2005, Life Care®, prima si cea mai importanta companie româneasca din domeniul vânzarilor directe, crede ca o viata mai buna si mai fericita inseamna prosperitate, sanatate si frumusete. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create dupa retete originale Life Care® si produse in Germania, Italia, Franta sau SUA: cosmetice si produse de ingrijire personala, suplimente nutritive si cosmetice terapeutice, precum si produse destinate curateniei si ingrijirii casei. Acestea pot fi achizitionate atât de la partenerii Life Care®, cât si online, direct pe www.life-care.com. Astazi, Life Care® inseamna peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute si peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri