Amway te invita sa transformi vara aceasta intr-o experienta de neuitat, cu noile produse de machiaj PACIFIC LIGHTS din gama de lux ARTISTRY Signature Color. Colectia cuprinde farduri de ochi, pudra de fata si luciu de buze, combinatia perfecta pentru un look remarcabil chiar si in cele mai calduroase zile de vara.

Comunicat de presa

Noua colectie Artistry Pacific Lights este inspirata din magia plajelor din California si din culorile ce emana energie si emotie ale gamei de bauturi energizante XS Power Drink. Combinatia de culori estivale vibrante, in nuante luminoase, cu designul inovator si rafinat al ambalajelor, ofera o experienta de machiaj unica. Produsele permit realizarea unui look final extravagant, de vacanta, cu ajutorul caruia vei fi in centrul atentiei toata vara.

Paleta fard de ochi PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR
Noua paleta de farduri de ochi este compusa din patru nuante special selectate, in culorile rasaritului de soare, care te vor ajuta sa creezi un machiaj elegant, de vara, care sa iti puna in evidenta frumusetea ochilor. Formula fina si cremoasa asigura machiajului o rezistenta indelungata, un aspect impecabil, iar culorile isi pastreaza intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei. Fardurile pot fi folosite si de purtatoarele de lentile de contact, deoarece nu contin parfum si sunt testate alergologic, fiind adecvate pentru a fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.
Pret: 174,47 lei

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Pudra de fata PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR
Pudra de fata Artistry 3D din colectia Pacific Lights a fost creata pentru a va oferi stralucirea estivala in doar cateva secunde. Pudra cuprinde cinci nuante estivale, o combinatie luminoasa, luxoasa, de bronz, roz si tonuri de auriu, ce pot fi utilizate individual sau impreuna. Aceasta poate fi aplicata atat pe timpul zilei, cat si la iesirile de seara, pe fata, decolteu sau chiar ca fard de ochi, pentru un machiaj foarte lejer.
Pret: 121,08 lei

Luciu de buze PACIFIC LIGHTS ARTISTRY LIGHT UP
Luciurile de buze Artistry Light Up se remarca prin nuante pline de energie si culori deosebite, care vor aduce pe buze un zambet ce va fi cu siguranta remarcat. Designul inovator include un accesoriu de iluminat si oglinda, ce permit retusarea machiajului indiferent de locul unde te afli, astfel incat sa arati bine in orice situatie. Nuanta Tropical, de un albastru delicat, este perfecta pentru zilele de relaxare pe plaja, iar luciurile de buze vesele, in culorile Cherry sau Pink Grapefruit, sunt excelente pentru o iesire seara in oras. Pentru buze in culori intense, care vor intoarce cu siguranta toate privirile, alege culori incitante precum Citrus sau Wild Berry.
Pret: 93,05 lei

Apivita România a marcat un nou început Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri