Mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatorile Pascale, iar tu inca nu te-ai decis ce cadou sa ii oferi iubitului tau? Nicio problema, avem cateva solutii pentru tine, care il vor incanta cu siguranta.

comunicat de presa

Pentru ca, nu-i asa, cui nu-i plac hainele?! Alege anul acesta, sa ii oferi o tinuta vestimentara cu care sa impresioneze audienta la masa festiva de Paste.

Cu un buget decent ii poti oferi o surpriza placuta, omului drag din viata ta, si mai mult decat atat il ajuti sa dea un refresh la garderoba de vara, anul acesta. Insa, intelegem ca nu e usor in astfel de momente, ce sa alegi ce i s-ar potrivi mai bine. Magazinele sunt pline de costume, camasi, sacouri, pantaloni, dar oare lui care se potriveste cel mai bine? Oare ce sa combini si cum, ca sa nu para luate la intamplare, pentru ca tinuta pe care o va primi in dar sa fie una impecabila.

Alege sa cauti piese vestimentare in culori pastelate, care sa ii puna in valoare tineretea si frumusetea. Iar o tinuta smart casual e cea mai potrivita in acest sens. Un sacou bej, lejer, de vara, o camasa alba simpla si o pereche de chinos intr-o nuanta de albastru, la care se pot asorta foarte frumos o pereche de mocasini maro, e o combinatie cu care nu poti da gres.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Nu uita nici de accesorii, care definesc si dau un aer stylish tinutei. O bastista pentru sacou, o curea si cateva bratari iti pot face iubitul sa se simta extrem de rasfatat de tine. Bucura-te de shopping si apoi impartaseste cu noi bucuria lui, cand a primit cadoul de la tine!

Sursa foto: www.don-men.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri