Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania si Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente de flori, a plantat in luna martie brazii de Craciun in ghiveci colectati de la clientii care au solicitat serviciul de replantare.

Comunicat de presa

Brazii au fost plantati in localitatea Cetateni din judetul Arges in luna martie, perioada optima pentru plantarea lor, dupa ce au fost ridicati in decembrie de la clienti si pastrati peste iarna intr-un depozit cu conditii optime de temperatura si umiditate.

“Specialistii ne-au recomandat sa alegem pentru plantare o zona in care brazii sa se poata dezvolta si sa poata creste intr-un mediu natural prietenos, undeva la munte, unde nu ar fi afectati de temperaturi extreme si nici de seceta excesiva in timpul verii. Astfel ca am ales pentru plantare localitatea Cetateni, din judetul Arges, unde brazii se simt deja “acasa” declara Marina Popescu, Director General Floria.ro.

Serviciul de replantare a brazilor de Craciun a fost lansat in decembrie anul trecut. 10% dintre cei care au ales brazii de Craciun in ghiveci de la Floria.ro au selectat si optiunea de replantare a brazilor.

“Cei mai multi dintre clienti au preferat sa planteze ei singuri bradul de Craciun, facand din asta o actiune in familie. Practic, si pentru noi a fost o actiune in familie, pentru ca am facut plantarea brazilor alaturi de echipa Floria.ro. Fiecare brad plantat a fost marcat cu o placuta cu numele clientului care a ales serviciul de replantare, astfel ca acestia pot merge sa isi viziteze bradul de Craciun. Desigur ca toti cei care au ales acest serviciu au primit fotografii cu brazii, cu placutele cu numele lor, o scrisoare si o diploma speciala de “prieten al naturii”, adauga Marina Popescu.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce in topul vanzarilor online de flori, implineste anul acesta 6 ani de existenta. Floria.ro a castigat de patru ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014 si 2015), dar si peste 30.000 de clienti multumiti. Floria.ro este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente de flori.

Din toamna 2014, Floria.ro devine floraria “pentru gentlemanul din fiecare” si ii ghideaza pe barbati sa ofere flori ca niste gentlemani desavarsiti.

Floria.ro este marca atestata Trusted.ro si livreaza flori si buchete in toata lumea si, in peste 130 de orase din Romania, ofera transport gratuit. Oriunde in Romania, florile sunt livrate in 2 ore de la finalizarea comenzii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri