Bucura-te de oferte speciale la orice produs ETIC din colectia Urban Stories, toamna-iarna 2015-2016! Acum, orice produs de sezon are un pret redus cu 50%.

Comunicat de presa

Orice produs din colectia de toamna-iarna ETIC este acum la jumatate de pret!

Bucura-te de oferte speciale la orice produs ETIC din colectia Urban Stories, toamna-iarna 2015-2016! Acum, orice produs de sezon are un pret redus cu 50%.

Poti alege dintre o multime de propuneri pentru orice moment al zilei, indiferent ca e vorba de tinute pentru birou, pentru party, sau pentru un weekend cu prietenii: jeansi evazati, bluze de inspiratie etnica, topuri drapate pentru party, cape tricotate, pulovere asimetrice, paltoane cu taieturi simple, geometrice, sacouri de inspiratie military, fuste asimetrice sau fuste-pantaloni, rochii cu decupaje sau cu insertii de material semi-transparent. Toate acestea pot fi mixate cu piesele basic – camasi albe, pantalonii pana sau drepti, sacourile, pardesie clasice, fustele drepte sau jeansii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la bumbac, viscoza, stofe din lana, iar finisajele sunt impecabile.

Colectia este completata cu accesorii variate, de la esarfe cu buline sau printuri florale, palarii cu boruri largi, coliere metalice, bratari si genti.

Poti alege oricand piesele preferate accesand shop-ul online, www.etic.ro.



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri